Det gør du sikkert, fordi du har styr på din forretning, men ønsker hjælp til kommunikation, marketing eller logistik.
Bare rolig. Det er præcis derfor, vi er her.

København

Ejby Industrivej 91
DK- 2600 Glostrup
Tlf.: +45 7011 5011

Aarhus

Bredskifte Allé 11
DK- 8210 Aarhus
Tlf.: +45 7011 5011

Aalborg

Porsvej 2
DK- 9000 Aalborg
Tlf.: +45 7011 5011

Odder

Skovdalsvej 4
DK- 8300 Odder
Tlf.: +45 7011 5011

Målrettet ansvarlighed

FSC-Svanemærket-RECS

Eliteleverandør til det offentlige

I 2020 blev Bording certificeret som eliteleverandør til den offentlige sektor. Det blev vi, fordi vi i vores branche var blandt den ene procent af virksomheder, der fakturerede mest til det offentlige. Vi takker for tilliden og håber på at være med til at løse endnu flere spændende opgaver for det offentlige i fremtiden.

CSR-initiativer med mening

Som produktions- og tryksagsvirksomhed er vi vores ansvar bevidst, når det kommer til bæredygtig produktion og ansvarlig skovbrug. Derfor tilbyder vi en række certificeringer, der har skrappe krav til netop disse områder:

Cradle to cradle
Miljøcertificering, der tager højde for hele produktets livscyklus. Kort sagt betyder det nultolerance over for alt, der kan skade natur eller mennesker. Certificeringen tager højde for samtlige forhold omkring produktion, underleverandører, samfundspåvirkning osv. Læs mere her!

Svanemærket licens
Nordisk Ministerråds miljø­mærke for produkter, der ikke er føde­varer. Svanemærket viser, at varerne er blandt de mindst miljøbelastende i den pågældende varegruppe. Svanemærket sætter grænser for udledning af giftige stof­fer og for indholdet af uønskede stoffer i varen. Sammen med Blomsten er Svanen Danmarks officielle miljømærke.

FSC®-licens
En international non-profit mærk­ningsordning til træ og papir. I en FSC®-skov bliver der ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er FSC® en sikkerhed for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i skoven, er sikret uddannelse, sikkerhedsudstyr og ordentlig løn.

Grøn strøm fra SEAS-NVE
Når vi opfordrer vores kunder til at tænke grønt, tager vi selvfølgelig også vores egen medicin. Derfor kommer 100 % af strømmen på vores tre kontorer fra vindmøller – efter aftale med SEAS-NVE om køb af RECS-certifikater. 

Etiske indsatser

Hos Bording bestræber vi os på at være socialt ansvarlige på flere planer. Vi tager vores samfundsansvar seriøst og har tilsluttet os FN’s CSR-initiativ, Global Compact. Som medlem forpligter vi os til at overholde 10 principper om menneskerettigheder, arbejdsforhold, miljø og anti-korruption. Vi sætter ordentlighed og ærlighed over kortsigtet indtjening, og vi sætter pris på leverandører og samarbejdspartnere, der prioriterer på samme vis.

Code of Conduct
Bording-koncernen har udarbejdet et Code of Conduct – en række etiske retningslinjer, der fortæller om værdier og adfærd i Bording-koncernen til glæde for vores ledelse, medarbejdere, kunder, leverandører og andre samarbejdspartnere.
Hent vores Code of Conduct her