Effektfulde designs: Vi giver form til idéer og visioner

I Design brænder vi for at skabe visuelle fortællinger og produkter, der skiller sig ud, efterlader et varigt indtryk eller taler til sanserne på måder, du ikke havde tænkt muligt. Vi forstår vigtigheden af et professionelt og gennemført visuelt udtryk, og vi sætter os ind i vores kunders forretning, så brands, produkter og budskaber formidles klart og konsekvent alt efter formålet.

Vores hold består af dygtige designere, grafikere og AD’ere, der deler en stærk passion for branding, typografi, layout, farvepaletter og, ja, grafisk kommunikation. Vi udvikler unikke koncepter, identiteter og illustrationer, der matcher dine specifikke behov og målgrupper.

Lad os hjælpe dig med at skabe et visuelt udtryk, der får dig til at skille dig ud på markedet.

Foto & video

Foto og video er eminente værktøjer, når det kommer til storytelling og branding af din virksomhed eller organisation. Vi rådgiver, eksekverer og tror på vigtigheden i et grundigt forarbejde. Fra effektive rekrutteringsvideoer og imponerende domicil shots til tillidsvækkende medarbejderportrætter, funktionelle packshots og animerede explainer-videoer. Vi arbejder kun med professionelle fotografer og klippere, og vi producerer med øje for både detalje og den større sammenhæng.

Motion graphics, animation & explainers

På udkig efter en måde at bringe dit brand til live og skille dig ud fra mængden? Så kan motion graphics, animation og explainers være løsningen. Vi hjælper med at skræddersy bevægelige visuelle indholdselementer, der passer til dit brand og budskab. Vores evner inden for motion graphics, animation og explainer-videoer giver os mulighed for at skabe unikke og engagerende videoer, der booster din online tilstedeværelse, genererer konverteringer og gør dine komplekse budskaber letafkodelige.

Koncept & identitet

Vi kan hjælpe med opbygningen af unikke koncepter og identiteter for din virksomhed. Det gør vi i tæt samspil med dig for at forstå dit brand, din målgruppe og dit budskab. Sådan sikrer vi, at koncept og identitet repræsenterer dig på den mest effektive måde. Det kan omfatte logodesign, farvepalet, typografi, billedstil og tone of voice. Vi leverer fuldt integreret koncept og identitet, som du kan anvende i alle aspekter af din organisations markedsføring og kommunikation.

Analogt design

Vi tilbyder en lang række ydelser inden for analogt grafisk design, heriblandt design til trykte materialer som brochurer, plakater, visitkort – ja, faktisk alle printrelaterede materialer. Vi tilbyder alle tænkelige og utænkelige former for trykte medier og kan hjælpe med at skræddersy et visuelt udtryk og design, der passer til dit brand og budskab.

Digitalt design

Vi udvikler og designer alle typer af indhold til digitale platforme såsom websites, sociale medier, apps, digitale publikationer som iPapers, og meget andet. Vi arbejder med de nyeste teknologier og designtrends, og vi leverer designs, der er både visuelt tiltalende og brugervenlige på digitale platforme.

"Design handler ikke bare om at gøre tingene anderledes, men om at gøre tingene bedre!"

Designs, der virker

I Design er vi kendetegnet ved vores evne til at skabe unikke og virkefulde løsninger, der skiller sig ud fra mængden.

Vi anvender en strategisk tilgang til design, der kombinerer vores kreative flair med en dyb forståelse af vores kunders branche og målgruppe. Samtidig har vi stor viden om adfærdsdesign og evnen til at udnytte alle typer af medier til fulde. Vi arbejder altid med det formål at skabe designs, der ikke alene er smukke, men også effektive i at nå og engagere vores kunders målgruppe.

Fang os her!

Lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Design

Allan Reakes

Kontaktchef, Digital

Send os en mail …

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.