Karriere i Bording Danmark

Vores mål er at skabe en arbejdsplads, hvor medarbejderne inspireres, engageres og trives. Derfor følger vi vores mantra: Vi lytter, vi forstår og vi handler både når det gælder vores kunder og vores medarbejdere.

I Bording Danmark værner vi om et godt socialt miljø, og vi tror på, at det stærke fællesskab er grundstenen for vores gode arbejdsplads. Derfor fokuserer vi på at skabe en positiv og inkluderende atmosfære, hvor vores medarbejdere føler sig godt tilpas. Vi værdsætter fleksibilitet, frihed under ansvar og work-life balance. Værdier, som vi tilstræber at integrere i vores hverdag. Vi tror på, at vores medarbejdere trives bedst med friheden til at udfolde deres kompetencer, samtidig med at de er en del af et stærkt fællesskab med fælles mål.

Hos Bording Danmark får du mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt, mens du er med til at forme fremtiden for vores virksomhed. Vi tror på, at det er sådan, vi får glade medarbejdere, tiltrækker lysende talenter og samtidig skaber de bedste rammer for vores rutinerede medarbejdere, der besidder uvurderlig viden og erfaring, som vi værdsætter så højt.

I Bording Danmark er alle vores medarbejdere vigtige, og vi arbejder hver dag for at udvikle os selv og hinanden, spille hinanden bedre og levere det bedste til vores kunder.

Hvis du ønsker at være en del af et stærkt fællesskab, hvor der er plads til både socialt samvær samt faglig og personlig udvikling, så er Bording Danmark lige præcis stedet for dig!

Ledige stillinger

Vi er altid på udgik efter nye kollegaer! Er du klar til at tage din karriere til næste niveau? Se vores ledige stillinger, og lad os skabe drømmejobbet sammen.

Medarbejderne i fokus

Vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv. Vi sørger for, at de føler sig værdsatte og involverede i både vores interne beslutninger og i vores kommunikation udadtil.

Ambassadørskab

Vi arbejder målrettet med Employee Advocacy og udvikler hele tiden vores ambassadørprogram for at sikre både den interne og eksterne virksomhedskultur og -forståelse.

Din karriere er vigtig for os

Vi forstår vigtigheden af at have en karriere, som man har passion for, og vi ønsker at hjælpe dig med at nå dine mål.

Din karriere er vigtig for os, og vi arbejder hårdt for at give dig de værktøjer og muligheder, du har brug for for at trives og vokse i din karriere.

Medarbejderne i fokus

Der findes ikke nogen, der bedre kan formidle, hvem vi er, end vores medarbejdere. De er vores vigtigste ressource, og det er dem, der former vores kultur og skaber synergierne.

Derfor arbejder vi strategisk og målrettet med aktiviteter, hvor vi, med medarbejdernes ord og energi, formidler, hvad vi arbejder med, hvilken forskel vi gør for vores kunder, og hvordan det er at arbejde i Bording Danmark.

Vi er specialister i Employer Branding og Employee Advocacy, og vi er ikke bange for at tage vores egen medicin.

”Det er fedt, at vi medarbejdere ikke alene har en masse at skulle have sagt indadtil, men i høj grad også til vores omverden. Vi ved, at vi er gode til at udvikle vores kunder gennem aktive Employer Branding-indsatser, men vi arbejder også selv seriøst med det, hvilket er både udviklende og sjovt.”

Ida Marie Lindegaard, Kommunikationskonsulent og Employer Branding-ekspert i Bording Danmark

Kalder fremtidens stjerner!

Hos Bording Danmark er vi altid på udkig efter kompetente medarbejdere. Vi vil være et attraktivt sted at arbejde for både fremtidens og nutidens stjerner.

I løbet af 2023 kan du møde os på en række job- og karrieremesser og høre mere om job- og karrieremulighederne i Bording Danmark.

Hør mere!

Har du spørgsmål angående job- og karrieremulighederne i Bording Danmark? Eller vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for Employer Branding og Employee Advocacy? Så kontakt os i dag.

Karriere

Steen Rocatis

Executive Director
Karriere

Ida Marie Lindegaard (Barsel)

Communication Consultant strategy & copywriting