Det gør du sikkert, fordi du har styr på din forretning, men ønsker hjælp til kommunikation, marketing eller logistik.
Bare rolig. Det er præcis derfor, vi er her.

København

Ejby Industrivej 91
DK- 2600 Glostrup
Tlf.: +45 7011 5011

Aarhus

Bredskifte Allé 11
DK- 8210 Aarhus
Tlf.: +45 7011 5011

Aalborg

Porsvej 2
DK- 9000 Aalborg
Tlf.: +45 7011 5011

Odder

Skovdalsvej 4
DK- 8300 Odder
Tlf.: +45 7011 5011

KOMPETENCER

Creative

 

Strategisk, visuel og digital kommunikation

Når strategi og kreativitet går hånd i hånd

Idérige designere. Visionære kommunikationsfolk. Erfarne projektledere.

I Creative-afdelingen udvikler vi altid løsninger funderet på kreativitet og strategi. Vi insisterer på at skabe indsigt og forståelse for vores kunder og deres projekt.

Hvem? Hvad? Hvordan? Hvornår? Følelser eller rationalitet? Adfærdsændring eller købelyst?

Baseret på den indsigt sætter vi det rette team og går kreativt til kommunikationsopgaven. Vi er aldrig bange for at udfordre traditionelle tanker, regler og mønstre, når vi skaber nye idéer, strategier, udtryk, tekster og løsninger.

Uanset hvad, følger vi altid indsatsen helt til dørs.

Strategisk kommunikation

Kampagner | PR | Branding | Indsigt |
Content | Storytelling

Visuel kommunikation

Koncept | Identitet | Grafisk design | Illustrationer | Foto og video

Digital kommunikation

Websites | Sociale medier | Annoncering |
SEO | Leadgenerering

 Dansk Center for Organdonation en oplysningskampagne

Kampagner

Vi har bred erfaring med at flytte varer, holdninger og adfærd. Altid med veltilrettelagt og strategisk funderet kampagnearbejde til både den private virksomhed og den offentlige organisation. Vi insisterer på at skabe et indgående og nuanceret kendskab til målgruppen, før vi udvikler en strategi med fuldt fokus på at skabe effekt. Og så tror vi på, at et kontinuerligt fokus og løbende tilpasning af kampagnen er altafgørende for effekten.

SE CASE

Grafisk design

Førstehåndsindtrykket tæller mere, end man tror. Den visuelle stil og hvad der dertil hører af farver, fonte og layout er omverdenens første møde med jeres brand. Et første møde, der ikke bør negligeres. Gennemtænkt og veleksekveret grafisk design øger både jeres genkendelighed, professionalisme og mulighed for at være top-of-mind hos jeres målgruppe. I vores grafiske afdeling sidder 12 dygtige designere og AD’ere klar til at tage jeres brand til nye højder.

SE CASE

Basta car care hjemmeside
website for Atria

PR

En livsvigtig disciplin for enhver virksomhed. Kunder, politikere, myndigheder, interesseorganisationer og ikke mindst medierne – at kommunikere til og med dem er helt afgørende for at sikre, at I får indflydelse på, hvilket omdømme I har – hvilke historier, der bliver fortalt om jer! Der er mange strenge at spille på i kampen om omtale og interesse. Vi kan rådgive om dem alle. Fra pressemeddelelser og -strategier til medietræning og brug af influencers.

SE CASE

Foto & video

Billede og video er eminente værktøjer, når det kommer til storytelling og branding af jeres virksomhed eller organisation. Vi rådgiver, eksekverer og tror på vigtigheden i et grundigt forarbejde. Fra effektive rekrutteringsvideoer og imponerende domicil shots til tillidsvækkende medarbejderportrætter, funktionelle packshots og animerede explainer-videoer. Vi arbejder kun med professionelle fotografer og klippere, og vi producerer med øje for både detalje og den større sammenhæng.

SE CASE

Select videoshoot
website for Atria

websites

Selvom sociale medier og store kampagneuniverser fylder mere og mere, er websitet for nogle stadig omdrejningspunkt for den digitale tilstedeværelse. Det er ofte målgruppens første kontakt med jeres organisation og den første mulighed for at gøre et godt indtryk. Vi designer og udvikler jeres website eller webshop helt fra bunden. Altid med udgangspunkt i jeres visuelle identitet. Vi tror på, at æstetik og unikt design skal gå hånd-i-hånd med en brugervenlig og intelligent UX, der får de besøgende til at udføre lige de handlinger, I ønsker.

SE CASE

Sociale medier

Vi er der alle sammen – på de sociale medier. Facebook, Instagram, Snapchat, LinkedIn. Vores SoMe-arbejde tager altid udgangspunkt i en formålsdiskussion, og herefter godt content og vedligeholdelse. Det er lidt ligesom at være vært til en fest. Det er ikke nok at invitere en masse mennesker. Man skal også lægge en plan for mad, musik og aktiviteter. Vi påtager os gerne arbejdet med at være med-vært på jeres sociale medier. Og når det giver mening, indtænker vi også gerne annoncering, ambassadører og influencers.

SE CASE

Atria LinkedIn profil
Bordings Google placering

Search

“Det bedste sted at gemme et lig er på side to på Google”. En gammel traver inden for SEO og marketing. Ikke desto mindre et vigtigt og stadig hamrende relevant budskab: Vil I have trafik til jeres website eller webshop, er I nødt til at være synlige på Google. Vi hjælper jer. Både med SEO, Google Ads, tracking osv. Og vi begynder altid med et grundigt forarbejde, funderet i data og jeres strategi.

Digital julekalender

Med en digital julekalender, får du en effektiv kanal, som både aktiverer og fastholder dine kunder, medlemmer og medarbejdere. Vores julekalendere kan designes og udformes efter jeres ønsker og behov og er effektive til indsamling af værdifulde data og e-mail-permissions. Vi er specialister i digital markedsføring og branding, og med vores digitale jule- og adventskalendere, får du et unikt redskab til at skabe opmærksomhed om jeres brand og følge jeres resultater i jeres eget dashboard. De kan både indeholder billeder og video, quizzer, enarmede tyveknægte, lykkehjul og mysteryboxes.

LÆS MERE

Bordings Google placering
Bordings Google placering

TRYKt julekalender

Med en trykt julekalender, får du en effektiv kanal, som både aktiverer og fastholder dine kunder, medlemmer og medarbejdere. Vores julekalendere kan designes og udformes efter jeres ønsker og behov og er effektive til indsamling af værdifulde data og e-mail-permissions. Vi er specialister i markedsføring og branding, og med vores jule- og adventskalendere, får du et unikt redskab til at skabe opmærksomhed om jeres brand. De kan både indeholde tilbud og rabatter, spil og konkurrencer og QR koder til indsamling af leads.

LÆS MERE

Skal vi løfte jeres kommunikation?

KLAUS THOMSEN

KONTAKTCHEF

kth@bording.dk | +45 40 59 17 89

Heidi Bonnet Jensen

Se hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi har blandt andet specialiseret os i følgende brancher. Læs mere i vores iPapers herunder.

Atria LinkedIn profil
Autobranchen