Bording Danmark | Creative

Skarpe strategier
& visuelle koncepter

Kreative løsninger med mening. I Creative genererer vi idéer, som vi omdanner til koncepter, der skaber værdi og gør en forskel. Vores hold består af dygtige, passionerede og kreative medarbejdere med en bred vifte af færdigheder inden for kommunikation, design og markedsføring.

Vi ved, at det giver store resultater, når vi sammen løber i samme retning. Så det gør vi! Vi sætter altid det rigtige team af specialister på opgaven for at skabe målrettede strategier, fængende tekster og iøjnefaldende designs, eller det hele på én gang.

Målet er, at vores kunder føler sig trygge og forstår, hvad vi gør, for vi insisterer på at skabe indsigt og forståelse. Uanset hvad, følger vi altid opgaverne helt til dørs.

Vi udvikler skræddersyede kampagner, PR med impact, branding med substans og forvandler ord til handling med afsæt i jeres virksomhed, branche og kunder.

Iøjnefaldende designs, inspirerende illustrationer samt foto og video, der fanger øjet og sindet. Vi gør jeres identitet synlig både fysisk og digitalt – altid med fokus på detaljen.

Tilstedeværelse i det digitale rum, trafik til jeres website eller webshop, målrettet annoncering og synlighed på Google og sociale medier.

Dét vi gør …

Vi er stolte af vores løsninger. Dyk ned i vores case-univers og oplev, hvad vi er i stand til at udrette
sammen med vores kunder.

Dyk ned i dét vi gør.

Kreative løsninger

I Creative skaber vi unikke løsninger, der fanger både øjet og sindet. Vi har altid vores kunders succes for øje og er strategiske i vores tilgang – det er sådan, vi skaber kreative og effektfulde løsninger. Derfor arbejder vi også tæt sammen med vores kunder for at forstå deres behov og deres forretning. Og vi bruger vores kreative evner til at skabe effektive løsninger, der opfylder deres ønsker og lever op til deres forventninger. Med øje for detaljen stræber vi efter at levere høj kvalitet i alt det, vi gør.

Vi laver kreative løsninger, der får tingene til at ske!

Det er løsningen, der er helten

I Creative tror vi på, at det er løsningen, der er helten. Derfor skaber vi altid løsninger, der gør en forskel for vores kunder. Det kan være gennem kreative og lækre designs, effektive strategier for sociale medier eller en sammenhængende indsats inden for marketing og kommunikation.

Uanset hvad vores kunder har brug for, så leverer vi løsningen, der hjælper dem med at opnå deres forretningsmæssige mål.

Vi tror på, at det er løsningen, der gør en forskel, og derfor sætter vi altid løsningen i centrum i vores arbejde i Creative.

Fang os her!

Skal vi udtænke jeres næste kampagne?

Creative

Helle Schleicher

Chef, Strategisk Kommunikation
Creative

Allan Reakes

Kontaktchef, Digital
Creative

Andreas Vestergaard Schütze

Digital Business Developer

Send os en mail …

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.