Smidig håndtering af alle former for forsendelser med pluk og pak

Med vores pluk og pak-løsninger håndterer og leverer vi dine ordrer hurtigt og effektivt.

Vi har stor erfaring med pluk og pak til forskellige virksomheder og behov. Du kan blandt andet samle dine trykmaterialer hos os, så du nemt og hurtigt kan få det, du skal bruge til butikken, kampagnen, messen eller hvad du nu har brug for. Vi har gjort det lettere for dig, der driver webshop. Vi plukker og pakker ordrer til dine kunder og står også gerne for forsendelsen. Har du brug for administration og support til din webshop, kan vi også hjælpe med det.

Vores digitale platform, Bording Central, gør pluk og pak helt simpelt for dig. Central håndterer bestillingen af produkter til lager eller direkte til kunden, og vi tilbyder automatisk bestillings- og faktureringsflow. Vi gør ordren klar og sender den til jeres ønskede lokationer, så du kan koncentrere dig om det, der betyder mest for dig.

Kampagner

Kampagner kan have et hav af formål og består ofte af mangle forskellige elementer. Om dit mål er øget efterspørgsel eller at sprede et stærkt budskab kan du trygt overlade lagerbeholdningen til os. Flyers, POS og plakater – vi kan opbevare og pakke det hele i et strømlinet flow. Fordelen ved at samle dine trykmaterialer hos os er, at vi hurtigt og effektivt kan sende det til din ønskede destination. Har du brug for øget lagerkapacitet i forbindelse med en kampagneindsats, finder vi også en løsning på det.

Specialudsendelser til butikker

Særlige behov kræver fleksible lagerløsninger. POS, skilte, roll-ups, bannere og plakater til forskellige formål – vi håndterer og opmagasinerer det hele, så det er nemt og overskueligt for dig at blive klar til fx din næste kampagne. Får du produceret dine marketingmaterialer hos forskellige trykkerier, kan du samle materialerne og videredistribuere dem gennem os. Du får fuld kontrol over jeres materialer og processer med vores online bestillingsportal, Bording Central, som gør det nemt for dine medarbejdere at bestille det, de skal bruge.

Specialpakning & emballage

Hårde pakker, bløde pakker, skrøbelige pakker. Kampagner i butikker. Forskellige julegaver til forskellige medarbejdere. Vi har bred erfaring med pakning og distribution til kampagner og lignende med op til 50 forskellige elementer. Pakning i poser, æsker, kasser – stort set alt kan lade sig gøre. Ønsker du at gøre brug af særligt bæredygtig emballage, klarer vi også det. Vi tilbyder nemlig nedbrydelig bioemballage, fordi vi tror på, at bæredygtighed er vigtigt gennem hele produktets livscyklus.

Pluk og pak er lagerhotellets hjerte. Det er her ordren samles og forberedes til levering – effektivt og nøjagtigt!

Fang os her!

Hør mere om vores løsninger inden for pluk og pak og bliv skarp på, hvor vi sammen kan udvikle din forretning.

Pluk & pak

Thomas Sørensen

Key Account Manager

Send os en mail …

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.