Fang kundernes opmærksomhed, og skil dig ud fra mængden

Bording Danmark er din specialist inden for alle instore- og outdoor-materialer. Vi har et bredt udvalg af løsninger, der passer til ethvert behov, og hjælper dig med at skille dig ud i mængden, hvad enten det er i butikken, på kontoret eller i gadebilledet.

Her kan du se nogle af de muligheder, vi har for at hjælpe dig med at optimere din butik og gøre det til en destination, dine besøgende ikke kan vente med at besøge igen.

Vi tilbyder et bredt udvalg af instore- og outdoor-materialer, der giver synlighed til dit brand eller budskab. Fra butiksindretning, skiltning og foliering til displays, der skaber opmærksomhed og sender varer over disken. Vi hjælper med at synliggøre dit brand, og vi er eksperter i at gøre facader indbydende og imødekommende ved hjælp af flotte facadeskilte og storformatbannere.

Har du behov for skiltesystemer og wayfinding, har vi også ekspertisen til at levere systemet, der sender folk i den rigtige retning.

POS (point of sale)

Professionelle POS-løsninger (point of sale), der sætter fut under kampagnen og skaber ekstra opmærksomhed om dine produkter og budskaber. Vores løsninger inkluderer blandt andet standees, standboards, elipser, diskdisplays, hyldesvirper og shelfstoppers, der kan være med eller uden lys. Med vores hjælp kan du øge salget og skabe en positiv oplevelse for dine kunder, som vil føre til tilbagevendende kunder og øget omsætning.

Folie

Foliering, der skaber stemning og afskærmning. Vi tilbyder indbydende og praktisk foliering til dit butiksvindue eller kontor, som gør det mere interessant at komme på besøg. Har du brug for foliering til at fremhæve specifikke produkter, tilbyder vi også det. Vores folier kommer i en række forskellige former og farver, så du kan få unikke dekorationer til dine overflader.

Plakater

Blikfang, som bliver husket. Kom ud med dit budskab med flotte og inspirerende plakater fra Bording Danmark. Vi trykker plakater store som små, og har du brug for hjælp til design og indhold, kan vi også håndtere det. Du kan samle og udvikle alle designs og filer på vores digitale platform Central, og derfra er det super nemt at bestille dem til tryk. Har du brug for opbevaring af plakater, har vi også et stort lager, hvor du kan samle alle dine marketingmaterialer.

Pallesvøb

Skab opmærksomhed omkring dine produkter. Pallesvøb er en effektiv måde at skabe blikfang på i din butik eller til messe. Vi tilbyder pallesvøb i forskellige materialer og størrelser, og når dét er på plads, trykker vi dem for dig. Er du i tvivl om, hvordan du skaber det bedste blikfang med pallesvøb, rådgiver vi gerne ift. design og budskab.

Hyldeforkanter

Hyldeforkanter er en uundværlig del for de fleste butikker eller lagre. Hos Bording Danmark finder du hyldeforkanter i forskellige størrelser og former, som passer til dine etiketter og prismærker. Vi tilbyder hyldeforkanter med forskellige fastgørelsesmuligheder, alt efter hvad der passer bedst til jeres hylder. Tape, klik eller endda magnetisk – vi har dem alle. Husk, at vi også producerer labels og etiketter til dine hyldeforkanter.

Bannere

Fantastisk eksponering af dine produkter og budskaber ude og inde. Udnyt din facadeplads til at få produkter og budskaber ud over rampen. Vi leverer også bannere med tryk til fx stillads i stor skala alt efter ønsker og behov. Med vores indendørsbannere kan du skabe opmærksomhed om dine produkter eller budskaber på messen, i butikken, på kontoret eller noget helt fjerde. Med eller uden lys.

Skilte

Vi leverer enestående skilteløsninger til ethvert formål. Skal du have dit navn bøjet i neon på toppen af byens tage, et lækkert facadeskilt på butikken eller et moderne skiltesystem til at sikre, at medarbejdere og kunder kommer hurtigt fra A til B? Så har vi løsningen til dig. Vi tilbyder alt inden for skilte: facadeskilte, pyloner, tagreklamer og tagskilte. Dyk ned i vores inspirerende skilteunivers, og lad os tage en snak om, hvordan vi løser jeres behov.

Etiketter og labels

Professionelle labels til at præsentere og organisere dine produkter og varer. Vi producerer og leverer labels med tryk og har både erfaringen og kapaciteten til at håndtere labels i lange baner. Vi har i en årrække været leverandør for JYSK koncernen, og i mere end 25 år har vi leveret labels til STARK og deres landsdækkende byggemarkeder, som selv kan bestille labels igennem vores onlineportal Bording Central.

Dine omgivelser er dit lærred

Der er stort potentiale i dine fysiske omgivelser. Brug dem til at skabe opmærksomhed, og få folk til at opleve og mærke jeres værdier og DNA.

Gør et stærkt indtryk lige fra første øjekast. Skilte, bannere og indgangsportaler betager kunder og besøgende, inden de overhovedet er trådt indenfor. Næste skridt er mindst lige så vigtigt. Brug POS, skilte, bannere og  foliering til at skabe opmærksomhed omkring dine produkter, eller til at udfolde jeres brand og identitet.

Fang os her!

Kontakt os, og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at fange dine kunders opmærksomhed.

Instore & outdoor

Thomas Sørensen

Key Account Manager

Send os en mail …

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.