Skab synlighed og stærke relationer med merchandise fra Bording Danmark

Slik, muleposer, termokopper, postkort med video, kuglepenne. Det er fantasien, der sætter grænserne. Merchandise er en effektiv vej til at synliggøre dit brand og skabe relationer. Det kan både være reklamegaver til kunder samt kontorartikler og brandprodukter til medarbejdere, som kan bruges både på og uden for arbejdspladsen. Vi har en lang række merchandise-produkter på hylderne og udvikler gerne flere, der passer til dit behov.

Logotryk

Vi har stor erfaring med at personalisere produkter med logo. Vi leverer kvalitetstryk ved hjælp af avancerede teknologier og tilbyder et stort udvalg af produkter til alle formål, så du kan få lige præcis det, du har brug for. Uanset om du ønsker at fremme din virksomheds image med personaliserede kuglepenne, stilfulde t-shirts eller slik med logo og budskaber, har vi det, du søger.

Bæredygtige produkter

Vores bæredygtige merchandise er designet til at hjælpe din virksomhed med at fremme en grønnere livsstil. Vælg mellem et stort udvalg af miljøvenlige alternativer til almindelige produkter, lige fra genbrugspapir til genbrugsplast. Vores bæredygtige produkter er certificerede efter Cradle to Cradle-principperne, så du kan være helt sikker på, at de er designet til at have minimal påvirkning på miljøet. Vis dit miljøansvar, og fremhæv dit brand med vores bæredygtige produkter. Det gør en positiv forskel.

Profilbeklædning

Professionelle beklædningsgenstande og uniformer med dit logo og slogan kan være en essentiel del af din organisations image. Vi tilbyder kvalitetsbeklædning til konkurrencedygtige priser, så du får en ensartet og pålidelig identitet. Vi har et stort udvalg af beklædning, herunder skjorter, jakker, og t-shirts, så du kan være sikker på at finde lige præcis det, du har brug for.

Kontorartikler

Vi hjælper dig med at udstyre kontoret med praktiske og stilfulde kontorartikler, der viser din virksomhed i det bedste lys. Få firmalogoet på kontorremedier som blokke, kuglepenne og mobilcovers, så du kan forbedre din virksomheds image med professionelle kontorartikler. Fra skriveborde til papirvarer med logo og slogan, har vi alt, du har brug for til en effektiv og stilfuld arbejdsplads.

Reklamegaver

Giv potentielle og eksisterende kunder en oplevelse, de husker, med vores reklamegaver. Tag et dyk ned i vores store udvalg af reklamegaver til alle formål. Du vil blive overrasket over, hvor mange muligheder du har for at markedsføre dig på en helt unik og personlig måde. Nøgleringe, regnfrakker, powerbanks, t-shirts, termokrus, strandtæpper, solbriller, nakkepuder til bilen eller flyveturen, tyggegummi, skoletasker – vi har alt det, du har brug for for at gøre et positivt indtryk på dine kunder.

Gimmicks

Giv en sjov oplevelse, der overrasker og begejstrer dine kunder, med vores unikke gimmicks. Bording Danmark har et bredt udvalg af sjove og opfindsomme gaver, der skiller sig ud og fanger opmærksomheden. Fra humoristiske krus til interaktive vægure – giv et sjovt og magisk touch til din markedsføring, og imponer dine kunder.

“Gør dit budskab til en oplevelse med reklamegaver og kontorartikler fra Bording Danmark!”

Merchandise styrker relationen til dine kunder

Styrk dine kunderelationer med Bording Danmark som din merchandise-partner. Vi hjælper med at bringe din virksomheds historie til live på en unik måde. Merchandise kan være den ultimative non-verbale kommunikation, der udtrykker “vi tænker på dig” på en måde, der forbliver i modtagerens bevidsthed. Fra kuglepenne og blokke til innovative gadgets. Vi sørger for, at dine kunder får en oplevelse, de ikke glemmer lige foreløbig.

Gør merchandise til en aktiv del af din fortælling, og lad dine budskaber blive en del af dine kunders liv, som styrker deres relation til dig og din virksomhed.

Bording Danmark er medlem af PSI

Bording Danmark har i mere end 20 år været medlem af PSI.

PSI er et internationalt netværk bestående af producenter, leverandører og forhandlere af profilartikler og produkter med logotryk.

PSI bidrager til, at vi altid er opdaterede inden for de seneste merchandise-tendenser, -muligheder og -nyheder. Det er vigtigt i en branche, der skal balancere mellem dét at være med på beatet og have et målrettet fokus på miljørigtighed.

Fang os her!

Giv lyd, hvis vi skal hjælpe dig med at skabe stærke relationer.

Merchandise

Peter Edslev

Salgschef

Send os en mail …

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.