Bording Danmark | Digital

Smidige webløsninger
& erfarne specialister

Vil du sikre, at dine marketingprocesser kører som en velsmurt maskine? Bording Danmark hjælper dig med at udvikle og optimere de vitale dele af din digitale forretning. Vores digitale eksperter kender alt til den nyeste teknologi og kan skabe løsninger til samtlige behov. Vi udvikler og optimerer hjemmesider og webshops, og vores digitale portal, Bording Central, kan være bindeleddet mellem din webshop og dit lager.

Vi tilbyder en lang række løsninger inden for produktion og bestilling af marketing- og trykprodukter i alle størrelser. Hvis vi ikke allerede har løsningen, der passer til dine behov, så udvikler vi den fra bunden.

Opnå øget effektivitet og succes i din digitale forretning med Bording Danmark.

Spar tid, og øg effektiviteten i din forretning. Bording Central er vores digitale platform, der centraliserer og effektiviserer marketing- og forretningsprocesser i din virksomhed.

Lotterier, som øger engagementet og lysten til at deltage, købe og donere. Vi står for hele processen fra udvikling til produktion og distribution. Vores eksperter hjælper med at skræddersy lotterier til netop dine behov.

Udvikling, hosting og support af e-commerce-løsninger. Vores team skaber brugervenlige og intuitive webshops, der imødekommer dine kunders behov. Lad os hjælpe dig med at optimere din online forretning og øge dit salg.

Lad os navigere sikkert i datajunglen og skabe trykprodukter, der fanger kundernes opmærksomhed. Vi klarer alle typer af opgaver inden for tryk med variable data, og vores teknologi gør det muligt at flette store datamængder for at skabe unikke trykprodukter.

Vi tilbyder gamification-løsninger inden for en lang række områder, fx fundraising, markedsføring og læring. Lad os hjælpe dig med at skabe unikke og engagerende oplevelser, der fanger dine kunders opmærksomhed og øger deres motivation.

Vores erfarne udviklere og designere skaber webbannere, som fanger opmærksomhed og øger salg. Få en stærk online tilstedeværelse og indstil spotlight på dine produkter, services og begivenheder.

Dét vi gør …

Vi er stolte af vores løsninger. Dyk ned i vores case-univers og oplev, hvad vi er i stand til at udrette
sammen med vores kunder.

Dyk ned i dét vi gør.

Digitale løsninger fra Bording Danmark

I Digital har vi teknologien på vores side.

Fælles for løsningerne i vores afdeling er, at de er bygget på grundigt forarbejde og en strategisk tilgang. Vi laver ikke bare her-og-nu løsninger, men udvikler velovervejede og virkefulde digitale løsninger. Vi måler, tilpasser og rapporterer løbende og sørger for, at jeres digitale forretning er velkørende og up-to-date.

Vi er på forkant med udviklingen og på dupperne, hvad angår sikkerhed og funktioner. For vi brænder for det digitale og det enorme potentiale, som teknologi og data kan forløse.

Optimer din digitale forretning med Bording Danmark

Lotterier er guld værd i din fundraising

Brug lotterier i din fundraising!

Du kan selv køre lotterierne, eller du kan få skoleklasser, sportsforeninger, forbund osv. til at sælge dem for dig. En enkel, sjov og effektiv måde at indsamle penge på. Lotterier skaber opmærksomhed omkring din sag og får folk til at engagere sig i den.

Lotteriet kan også bruges til at generere leads. Bed deltagerne om at oplyse navn og kontaktoplysninger ved tilmelding og kontakt dem senere med opdateringer og information om kommende begivenheder eller fundraising-aktiviteter.

En anden styrke ved lotterierne er, at de kan skabe en følelse af loyalitet og engagement hos deltagerne. Deltagere i et lotteri er nemlig tilbøjelige til at føle, at de bidrager til den gode sag, og det kan etablere en følelse af loyalitet over for jer og jeres arbejde.

Fang os her!

Tag fat i én af vores specialister. Vi sidder på spring.

Digital

Rasmus Nørholm

Director, Digital Operations
Digital

Klaus Thomsen

Kontaktchef, 360° markedsføring
Digital

Allan Reakes

Kontaktchef, Digital

Send os en mail …

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.