Ferieboliger præsenteret i æstetiske digitale brochurer

MyHomes gør det muligt for flere familier at slå sig sammen og dele ejerskabet af forskellige ferieboliger på attraktive lokationer i Europa. MyHomes er kendt for deres stil, indretning og sans for detaljen, og teamet bag gør en dyd ud af, at både lokationer, boliger og indretning altid er i top.

Vi hjælper med at formidle budskabet om de fantastiske og stilfulde ferieboliger til MyHomes’ potentielle kunder. Blandt andet ved at designe stilfulde, digitale brochurer, som forbedrer kundeoplevelsen ved at præsentere konceptet på en visuel og lettilgængelig måde.

Digitale brochurer byder på et hav af muligheder

Som et nyt initiativ foreslog vi MyHomes, at deres forskellige feriebolig-brochurer, der hidtil har fungeret som bladre-PDF’er, i stedet blev omdannet til digitale iPaper-løsninger.

De nye flotte brochurer byder på et hav af muligheder. Ikke nok med at der kan indsættes videoer, billedgallerier og dynamiske animationer i brochuren, så er det også muligt at eksponere kunderne for pop-ups med forskellige call to actions: fx at få tilsendt materiale på boligerne, tage kontakt til specifikke personer eller tilmelde sig MyHomes’ nyhedsbrev.

Vores dygtige grafiske afdeling har designet de smukke brochurer, så de harmonerer med MyHomes’ sans for detaljer, æstetik, stil og kvalitet.

Gå på opdagelse i brochuren nedenfor.

Bedre visning på mobilen

Kend din målgruppe og deres adfærd.

I en tid, hvor opmærksomhed er en knap ressource, er det afgørende, at du sikrer din målgruppe en god og engagerende brugeroplevelse. Vi kender det selv… Hvis en hjemmeside eller en mobilapp ikke fungerer optimalt, så er vi hurtigt videre.

I MyHomes’ tilfælde kommer mange af de besøgende til hjemmesiden via mobilen. Derfor er det afgørende, at ferieboligbrochurerne har en optimal og fejlfri mobilvisning.

Med de nye iPaper-løsninger kan MyHomes nu levere en førsteklasses brugeroplevelse, der harmonerer perfekt med virksomhedens ambition om at levere kvalitet og fantastiske oplevelser med deres æstetiske ferieboliger.

Galleri billede MyHome

Vil du høre mere?

Lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

MyHomes

Allan Reakes

Kontaktchef, Digital

Send os en mail ...

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.