Fra trykklar PDF til totalløsning: Overlad trygt trykkeriet til os

Vores ophav og vores historie. Tryk ligger som en fast del af vores DNA og har gjort det siden 1792, hvor vi blev etableret som trykkeri. Det er blevet til mange projekter siden.

Ofte løser vi simple opgaver ud fra en trykklar PDF. Andre gange rådgiver vi om bæredygtigt indkøb og kommer med inspiration til nye materialer og kanaler. Vi trykker alt fra brochurer og flyers til visitkort og plakater, og vi hjælper også gerne med designet.

Drømmeopgaven er, når vores kunder beder os revolutionere hele deres sammensætning og bestillingsflow af tryksager, så de både sparer tid og penge. Det handler om tillid og gode relationer.

Brochurer

Smukke designs. Inspirerende og oplysende tekster. Brochuren er et fantastisk værktøj, når du skal oplyse om din virksomhed, produkter eller budskaber. Vi tilbyder flyers, hæfter og foldere i høj kvalitet. Få professionelle og indbydende brochurer hos Bording Danmark, som du kan være stolt af at dele ud til medarbejdere og kunder.

Magasiner

Professionelle og inspirerende magasiner. Vi trykker alle former for magasiner og hjælper også gerne med indholdsproduktion. Vi layouter, producerer og leverer dine magasiner, og sørger for at jeres budskaber slår igennem – både visuelt og tekstuelt.

Labels

Professionelle labels til at præsentere og organisere dine produkter og varer. Vi producerer og leverer labels med tryk, og har både erfaringen og kapaciteten til at håndtere labels i lange baner. Vi har i en årrække været leverandør for JYSK koncernen, og i mere end 25 år har vi leveret labels til STARK og deres landsdækkende byggemarkeder, som selv kan bestille labels igennem vores onlineportal Bording Central.

Emballage

Gør din emballage personlig med navn, logo, budskab eller flotte designs. Fra papirposer og plastikposer til kasser og æsker. Vi trykker stort set på alle typer af emballage, og vi hjælper med at skræddersy en løsning, der passer til dit brand og dine produkter.

Visitkort

Indgangen til din virksomhed i lommestørrelse. Lad Bording Danmark trykke dine visitkort, og efterlad et professionelt indtryk hos dine kunder. Vi tilbyder visitkort i forskellige materialer, med tryk der passer til dig og din virksomhed.

Tryk med variable data

Print med variable data er et effektivt værktøj for dig, der ønsker at gøre kommunikation målrettet og personlig. Tilpas breve og andre printmaterialer med navn, grafik, unikke farver og meget mere.

Klassisk julekalender

Med Bording Danmarks klassiske julekalendere kommer du tættere på dine kunder, forhandlere, støtter og medarbejdere i hele julen og viser, at du værdsætter dem. Det er en fantastisk gaveidé og en sjov måde at sprede julehygge på, samtidig med at du promoverer dit brand eller budskab. Kort sagt, er det et effektivt kampagneredskab, som engagerer dine målgrupper og bidrager med sjov, spænding og julehygge. Vi har mange forskellige designs og funktioner at vælge imellem, og de kan alle tilpasses alt efter dine ønsker og behov. Vi sørger for at skabe din helt unikke julekalender.

“Vi skaber samspil mellem trykmaterialer og digital kommunikation.
Få et professionelt udtryk hele vejen rundt”

Cradle to Cradle hos Bording Danmark

Tag det bæredygtige valg, og bestil Cradle to Cradle-certificerede tryksager.

Cradle to Cradle-certificeringen er en af de ypperste miljømærkninger og din sikkerhed for, at dine tryksager produceres med respekt for både mennesker og natur.

Med produkter mærket med Cradle to Cradle (C2C) tages der højde for hele produktets livscyklus. Produkterne er nedbrydelige og fremstilles af materialer, der kan genbruges uden at miste deres kvalitet, og uden skadelige stoffer.

Hvilke trykmaterialer har du brug for?

Bording Danmark er leveringsdygtig inden for stort set alt, der kan trykkes. Der er meget, der skal tages stilling til, og mange valg skal træffes, men vi står klar med råd og vejledning, så vi rammer plet i forhold til lige præcis dine behov. Hvad skal budskabet være? Hvad skal det trykkes på? Hvor meget skal trykkes? Og hvordan når du bedst din målgruppe?

Ved at bruge Bording Danmark, får du ikke bare en professionel og erfaren tryk- og printpartner, men en sparringspartner, der rådgiver og støtter dig. Vi lytter og forstår, så du får de rette trykmaterialer til dig og din virksomhed.

Fang os her!

Skal vi hjælpe dig med dine tryksager? Vi deler gerne ud af vores mangeårige erfaring, så giv os et kald i dag.

Tryksager

Claus Grundtmann

Salgsdirektør

Send os en mail …

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.