Udsmykning af Royal Arena ved VM

Badminton Danmark er et specialforbund, der varetager badmintonsportens interesser. Med mere end 700 medlemsklubber og 92.000 spillere repræsenterer Badminton Danmark en betydelig del af badmintonmiljøet i Danmark. Forbundets arbejde indebærer bl.a. afholdelse af nationale og internationale turneringer.

Til Badminton VM i 2023 udsmykkede Bording Danmark Royal Arena med flotte folier og bannere, der skabte stemning og markedsførte eventsponsorerne. Desuden skabte vi helt bogstaveligt talt rammerne for konkurrencen – vi leverede nemlig bander til banerne.

Projekt
Klient: Badminton Danmark
År: 2023
Industri: Sport, event, kultur

Tryksager, Instore & Outdoor

Resultatet

Resultatet blev et smukt Royal Arena, som, dekoreret i fængende folier og bannere, skabte de helt rigtige sportslige rammer om Badminton VM 2023.

BWF World Championship 2023
Folie i Royal Arena
Royal Arena Badminton baner
Pernille Lund

Pernille Lund

Key Account Manager

+45 22 31 13 45
plu@bording.dk

"

Vi har bred erfaring inden for sportens verden og værdsætter vores tætte samarbejde med sportsforbundene, hvortil vi leverer 360° kommunikation og markedsføring.

Vi er glade for at kunne hjælpe Badminton Danmark i deres arbejde med at afholde store internationale badmintonturneringer på dansk jord!

Skriv til os

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.