Komplet fundraising-løsning

Børns Vilkår er en dansk interesseorganisation, der arbejder for, at ingen danske børn lider svigt, hverken fra deres nærmeste voksne eller samfundet.

Som interesseorganisation er den vigtigste opgave at varetage de formål, man er sat i verden for, men ofte bruger man meget tid og ressourcer på den administration, som er forbundet med fundraising. Derfor er vi i Bording Danmark glade for at kunne tilbyde at stå for det hele.

For Børns Vilkår udarbejder vi årligt to lotterier: Børns Vilkårs julekalender og Børnetelefonens Forårslotteri. Vi står for alt fra design, produktion og markedsføring af lotterierne til gevinsthåndtering, lageropbevaring, logistik og afrapportering. På den måde sørger vi for, at Børns Vilkår får tid og midler til den allervigtigste opgave – at sikre børns ret til en tryg fremtid.

Eksperter i lotteri og fundraising

Som en del af markedsføringsindsatsen for Børns Vilkårs julekalender 2023 udarbejdede vi en kampagnevideo. Formålet var at udbrede budskabet om årets julekalender og dermed tiltrække skoleklasser, foreninger, klubber og andre institutioner til salget af kalenderne.

Vi har mange års erfaring med at udarbejde og markedsføre lotterier, og vi er stolte af på 13. år at stå for Børns Vilkårs julekalendere, hvoraf salget stiger stødt hvert år.

Vil du høre mere?

Skal vi tage os af fundraisingen, så I kan fokusere på det, der er betyder mest for jer?

Kontakt vores eksperter i lotteri og fundraising i dag.

Børns Vilkår

Niels Jørgensen

Kontaktchef, Fundraising og lotterier
Børns Vilkår

Claus Jørgensen

Key Account Manager

Skriv til os

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.