Venue dressing til events

DanskHåndbold er en sammenslutning af danske håndboldspillende foreninger, som siden 1935 har arbejdet for at fremme håndbolden i Danmark. DanskHåndbold har berøring med en stor interessentgruppe. Lige fra spillere, trænere og dommere til fans, sponsorer og presse. DanskHåndbold arrangerer og afvikler forskellige arrangementer, events, turneringer m.m. og står også for markedsføringen.

Projekt
Klient: DanskHåndbold
År: 2024
Industri: Sport, event, kultur

Design, Instore & Outdoor, Venuedressing

DanskHåndbold logo

Udfordringen

Da DanskHåndbold stod foran at skulle afholde kvalifikationslodtrækningen for herrernes EM i håndbold 2026, valgte de at trække på Bording Danmarks ekspertise i udsmykning ved sportsevents.

Vi fik til opgave at levere venue dressing, der kunne sætte scenen og skabe den rigtige stemning for arrangementet.

Resultatet

Alle de dekorative elementer såsom bannere, scenetæppe, GoGo Zips, skilte m.m. bidrog til den sportslige atmosfære og gjorde eventet attraktivt for pressen og andre deltagere at fotografere.

På den måde blev scenen sat, og budskabet om kvalifikationslodtrækningen kom ud over rampen til resten af Europas håndboldspillende nationer.

Dansk Håndbold venuedressing
Dansk Håndbold venuedressing
Pernille Lund

Pernille
Lund

Key Account Manager

plu@bording.dk
45 22 31 13 45

"

Vi sætter stor pris på vores langvarige samarbejde med DanskHåndbold samt de opgaver, vi laver for foreningerne.

I denne case bestod vores bidrag i at levere diverse venue dressing elementer, som ikke blot agerer udsmykning i lokalerne, men som også bidrager til at skabe den rigtige atmosfære og at skabe opmærksomhed om eventet.

Skriv til os

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.