Fra pakhus til unikt kontormiljø

EG A/S er en af Nordens førende softwarevirksomheder, som udvikler og leverer softwareløsninger til både offentlige og private kunder. Som EG’s langvarige samarbejdspartner har Bording Danmark leveret en række æstetiske skilteløsninger af højeste kvalitet.

Da EG’s Odense afdeling skulle have nye kontorlokaler i et helt unikt tidligere pakhus, var Bording Danmark derfor med i hele processen.

Projekt
Klient: EG A/S
År: 2024
Industri: IT, software, teknologi

Instore & Outdoor, Skilte

EG Odense logo

Løsningen

Den bedste løsning er den, man finder i et tæt samarbejde med kunden. Bording Danmark har været involveret i hele processen med at skabe kontorets visuelle udtryk og æstetiske fremtoning. Lige fra en helt tom bygning, opmåling, sparring og designoplæg til materialevalg, produktion, montering og overlevering.

“Vi er så glade for samarbejdet med Bording Danmark og deres tilgang til at løse opgaver.”

Erik Lüneborg Andersen, Manager, EG

 

Resultatet

En bygning, der er så unik, kræver design og materialevalg, der matcher dens historie og udseende. Derfor er der lagt en masse energi i designprocessen og det korrekte valg af materiale i tæt samarbejde med EG. Der er brugt folier, wayfinding, træskilte, facadelogoer og vægdekorationer, og så har vi produceret over 130 m specialdesignet afskærmningsfolie til alle EG’s kontorer.

EG Odense toilet skilt
EG Odense logo på facade
Dennis-Laustsen-cirkel

Dennis Laustsen

Kontaktchef

dla@bording.dk
+45 61 48 22 00

"

Det tætte samarbejde og forståelse for EG’s brand har givet os mulighed for at kunne levere et udtryk fra øverste hylde. Vi sætter en ære i at være med til at præge EG’s medarbejderes fremtidige arbejdsplads.

Skriv til os

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.