Nyt website binder brandet sammen

Food Family Group er et gastronomisk koncernfællesskab, der har passion for mad og kultur – med Aarhus som det bankende geografiske hjerte. Passionen har udviklet sig til ti virksomheder og brands, og Food Family havde derfor brug for et samlingspunkt til at binde de forskellige brands sammen. 

Det var startskuddet på vores omfattende samarbejde, hvor en øget digital tilstedeværelse var omdrejningspunktet.

”Vi ser Bording Danmark både som en sparringspartner og en slags totalløsning for os. På den måde kan vi lave det, vi er bedst til”.

Jesper Kristensen, direktør i Dabba – en del af Food Family Group 

Nyt website & webshop

For Food Family Group udviklede vi et stilfuldt og SEO-optimeret website, der binder de forskellige brands sammen under én paraply. Websitet skaber en fælles identitet og udtryk og samler alle aktiviteterne ét sted.  

Den tilknyttede tværgående webshop sørger for, at alle ti virksomheder kan nå ud til deres kunder gennem en fælles platform og opnå fordele fra den fælles samhandel.

Med afsæt i kyndig vejledning fra os varetager Food Family Group i dag selv administrationen af deres webshop.  

Synergi på tværs af brands

Vi hjælper Food Family Group med at lægge strategien for deres kampagner på de sociale medier og sørger for at målrette kommunikationen til de rette modtagere med udgangspunkt i den indsamlede data fra websitet. Målgruppens opmærksomhed skal fanges både online og offline, og derfor har vi også leveret tekster samt grafisk design og produktion af iøjnefaldende tryksager i form af plakater, bannere, menukort m.m. 

Hvad siger kunden?

Hør Jesper Kristensen, direktør i Dabba, der er en del af Food Family Group, fortælle om den nye hjemmeside og samarbejdet med Bording Danmark. I videoen sætter han ord på, hvad samarbejdet betyder for koncernens branding, markedsføring og kommercielle resultater.

”Bording Danmark er med til at hæve vores fysiske salg, og derfor fortsætter vi selvfølgelig det perfekte samarbejde og den fælles rejse, hvor vi bliver professionaliseret hele vejen rundt.”

Jesper Kristensen – Direktør i Dabba – En del af Food Family Group 

Hør mere!

Food Family Group

Klaus Thomsen

Kontaktchef, 360° markedsføring

Send os en mail …

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.