Styrket brand og digital tilstedeværelse

Passionen for ærlig mad af høj kvalitet gennemsyrer aktiviteterne hos Jespers Torvekøkken – hvad end der er tale om deres sunde og velsmagende frokostordning, catering eller kantinedrift. Siden 1991 har Jespers Torvekøkken bidraget til at udvikle den danske kultur omkring frokostordninger og kantinemad.

Vores arbejde med Jespers Torvekøkken begyndte i det små med produktion af skilte til deres forskellige køkkener landet over, men har siden udviklet sig til et omfattende og vidtforgrenet samarbejde.

Projekt
Klient: Jespers Torvekøkken
År: Løbende
Industri: Fødevarer, Restaurant, Catering

Digital markedsføring, Tryksager, Instore & Outdoor, Skilte, Digital

Jespers Torvkøkken logo

Udfordringen

For Jespers Torvekøkken har Bording Danmark længe været fast leverandør af instore-materialer, skilte og tryksager, som bidrager til formidlingen af deres brandidentitet på tværs af de forskellige lokationer.

Med et ønske om at tiltrække nye kunder til forretningen trækker Jespers Torvekøkken nu også på vores ekspertise inden for digital markedsføring.

“Vi er utroligt glade for samarbejdet med Bording Danmark, som er i stand til at løse alle de opgaver, en marketingafdeling som vores kan hitte på. Derudover er det nemt at opbygge gode relationer med eksperterne hos Bording, hvilket giver en behagelig kommunikation og dialog.”

Thomas Jørgensen, Marketingansvarlig i Jespers Torvekøkken

Resultatet

Bording Danmark har skabt en stærkere brandidentitet for Jespers Torvekøkken ved skarpt at formidle deres budskaber på relevante digitale platforme såvel som i deres kantiner landet over.

På den måde når Jespers Torvekøkken nu ud til en endnu bredere målgruppe med et endnu stærkere brand.

jespers torvkøkken resultat af instore tryksager
Jespers Torvkøkken print
Jespers Torvkøkken tryksager
SR

Steen
Rocatis

Executive Director

sro@bording.dk
+45 40 30 40 97

"

Vi er glade for vores tætte samarbejde med Jespers Torvekøkken, som har udviklet sig til også at omfatte vores digitale ekspertise.

På den måde får vi mulighed for at sætte flere af vores kompetencer i spil, hvilket er til stor fordel for Jespers Torvekøkken, der kan samle al deres markedsføring hos os og nå bredere ud til endnu flere kunder.

Skriv til os

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.