Fængende kampagner til legetøjsbutikker

Maki A/S har positioneret sig som førende distributør inden for legetøj, spil og babyudstyr i Skandinavien. Med en imponerende portefølje af internationalt anerkendte brands og egne produkter betjener Maki over 1.500 kunder og når ud til næsten 5.000 udsalgssteder i Norden.

Vi hjælper Maki med at producere deres kampagner ud mod de nordiske legetøjsforhandlere. I den forbindelse leverer vi POS-produkter i form af hængeskilte, uroer, standees, flagranker, plakater m.m. Vi står også for kreative giveaways til at glæde børnene, når de besøger legetøjsbutikkerne.

Vores rolle strækker sig fra strategisk rådgivning, projektstyring og grafisk arbejde til koordinering med vores logistikcenter, hvorfra vi pakker og distribuerer Makis POS-materialer. 

POS gjort legende let

I tæt samarbejde med Makis brand manager hjælper vores dygtige designteam med at udarbejde layout og design til de mange POS-produkter, som skal leveres til legetøjsforhandlerne.

Produkterne pakkes strategisk på vores logistikcenter, så personalet hos Maki nemt kan sende en samlet POS-pakke til de enkelte legetøjsbutikker i alle lande.

Vil du høre mere?

Maki

Søren Ry Mathiasen

Business Unit Director

Send os en mail ...

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.