Webshop, instore, markedsføring og logistikløsninger

Med mottoet ”Kærlighed til kæledyr” og et ufravigeligt fokus på faglighed og ekspertviden har Maxi Zoo en mission. De vil give deres kunder det bedste grundlag for at træffe gode valg for deres kæledyr. Det gode valg skal være tilgængeligt alle steder – i butikkerne såvel som hjemme i sofaen.

Maxi Zoo bruger os blandt andet som leverandør af alle deres marketingmaterialer og tilbudsaviser, logistikløsninger og til opbygning og indretning af nye butikker.

”Bording Danmark har løftet opgaven professionelt fra første dag, og det giver stor tryghed at vide, at de står for alt det administrative, så vi kan koncentrere os om salget.”

Steven Møller Pinholt – Økonomidirektør – Maxi Zoo Denmark

Administration af webshop og logistik

I tæt samarbejde hjalp vi Maxi Zoo i gang med en webshop. I dag har vi ansvaret for hele logistikkæden. Vi står for Maxi Zoos lagerstyring, og derfor ligger deres produkter på vores lager i Odder. I det sekund, kunden placerer en ordre i webshoppen, begynder en proces.

Vi registrerer ordren, hvorefter vi plukker, pakker og sender direkte til kunden. Der er tale om en minimumslagerløsning, hvor vi automatisk bestiller nye varer hjem efter behov.

Maxi Zoo har altid adgang til alle salgsstatistikker, som de kan bruge i deres markedsføringsstrategi.

Ved at vælge en effektiv marketing- og indkøbsportal, der centraliserer jeres vigtige processer, kan I få en intelligent løsning tilpasset lige præcis til jeres behov. I får fuld kontrol over jeres materialer og processer, og I gør det nemt for medarbejderne, så de kan bruge tiden på det vigtige.

Instore & outdoor:
Nyt butikskoncept i Ikast

Maxi Zoo slog i maj 2022 dørene op til en ny butik i Ikast. Butikkens koncept adskiller sig markant fra de mere traditionelle Maxi Zoo-butikker, og her har Bording Danmark spillet en nøglerolle.

Ikast var udpeget som lokation for opbygningen af en Maxi Zoo-prøvebutik, hvor al interiør og udsmykning skulle gentænkes sammen med kunden.

Hør mere!

Maxi Zoo

Thomas Sørensen

Key Account Manager

Send os en mail …

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.