The Danish Bid – VM i landevejscykling 2029

Sport Event Denmark bringer internationale sportsevents til Danmark og skaber store folkefester til glæde for danskerne. Organisationen specialiserer sig i rådgivning i forbindelse med bud og afvikling af store, internationale sportsevents og idrætskonferencer.

Sport Event Denmark har en klar ambition om at fastholde og udbygge Danmarks position som førende nation inden for sportsevents globalt.

Projekt
Klient: Sport Event Denmark i samarbejde med budpartnerne Kulturministeriet, Erhvervsministeriet, Wonderful Copenhagen, København, Aarhus, Roskilde og Helsingør

År: 2023/2024
Industri: Sport, event, kultur

Design, Tryksager

Sport Event Denmark

Udfordringen

Sport Event Denmark og budpartnerne stod foran en stor opgave med betydning for hele Danmark. I februar 2024 ville de nemlig levere det danske bud på at blive vært for VM i Landevejscykling 2029 til præsidenten for Den Internationale Cykelunion (UCI), David Lappartient.

Det danske bud skulle indkapsle fortællingen om Danmark som cykelnation med flere store resultater inden for cykelsporten. Bording Danmark blev valgt til at designe og udforme buddet både i en digital og fysisk version.

Skal vi hjælpe dig med dit næste projekt?

Resultatet

Det færdige bud blev produceret fysisk i materialer af højeste kvalitet samt udarbejdet i en digital version.

Præsident for UCI, David Lappartient, var meget taknemmelig for at modtage et så stærkt bud fra cykelnationen Danmark. Nu er der kun tilbage at vente på, at UCI den 27. september, under dette års VM 2024, tager den endelige beslutning om værtskabet.

Tryksag 1
Tryksag 2
Tryksag 3
Gunther Lindahl

Günther
Lindahl

Key Account Manager

gli@bording.dk
+45 40 36 78 90

"

Vi er stolte af at have bidraget til udarbejdelsen af det danske bud på VM i Landevejscykling 2029. Resultatet afspejler Danmark som den passionerede cykelnation vi er – ligesom Sport Event Denmark ønskede det. Buddet blev modtaget med stor glæde af UCI’s præsident, og vi venter i spænding på beslutningen om værtskabet.

Vi er meget glade for vores gode langvarige samarbejde med Sport Event Denmark.

Skriv til os

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.