Engagement og fundraising gennem lotterier

Når det kommer til at samle midler til en god sag, kan lotterier være et af de mest effektive redskaber i arbejdet med fundraising. Ved at tilføje et element af konkurrence og gamification bliver det nemmere at få deltagere og donorer engageret og ivrige efter at deltage.

Hos Bording Danmark har vi stor erfaring med at levere lotterier til nogle af landets største NGO’er, som Kræftens Bekæmpelse, Ældre Sagen og Hjerteforeningen. Vi tager os af hele processen, fra udvikling til produktion og distribution, så du kan fokusere på det, der betyder mest for dig – at arbejde for den gode sag.

Hvis du ønsker at øge engagementet og fundraising-potentialet for din organisation, så tag et kig på vores lotterier. Lad Bording Danmark være din pålidelige partner i arbejdet med fundraising.

Isobro-medlem-badge

Lead-generering

Lotterier kan være en stærk metode til lead-generering. Ved at opfordre deltagerne til at oplyse deres kontaktoplysninger for at have en chance for at vinde en præmie, kan du opbygge en kvalificeret liste over potentielle kunder. Du kan derefter bruge denne liste til at følge op med personlige tilbud og kommunikation, der kan øge sandsynligheden for en salgsaftale. Vi hjælper dig med hele processen.

Udvikling og drift

Ved at vælge Bording Danmark til din næste lotteri-kampagne, får du ikke bare en partner, der kan hjælpe dig med at udvikle en attraktiv konkurrence. Vi står gerne for hele processen fra start til slut. Fra at designe en brugervenlig platform til at administrere deltagere og trække vindere, tager vi os af det hele, så du kan fokusere på at nå dine fundraising- eller marketingmål.

Lad os stå for hele processen

Når du vælger at samarbejde med Bording Danmark om lotterier, kan du være sikker på, at du får en komplet løsning, hvor vi kan tage os af alt fra A til Z alt efter dit behov. Fra udvikling til produktion og distribution. Med vores mange års erfaring og viden om fundraising og lotterier, kan du føle dig tryg i vores hænder.

Vi ved, hvad der skal til for at gøre et lotteri, eller en hel kampagne, til en succes, og vi sørger for, at alt bliver gennemført professionelt og med stor opmærksomhed på detaljerne. Derfor kan du fokusere på at nå dit formål med kampagnen – uanset om det er at rejse penge til en god sag eller at engagere dit publikum på en ny måde.

Med lotterier fra Bording Danmark får du tryghed i hver eneste detalje.

“Lotterier er et stærkt redskab til fundraising, der bringer nye muligheder og øger engagementet til at støtte en god sag.”

Lotterier er guld værd i din fundraising

Lotterier er effektive til fundraising. Det er en enkel og sjov måde at indsamle penge på, hvor folk mod et mindre beløb får muligheden for at vinde en større præmie. Pengene fra salget indsamles til det gavnlige formål. Lotterier skaber opmærksomhed omkring din sag og får folk til at engagere sig i den.

Lotteriet kan også bruges til at generere leads. Bed deltagerne om at oplyse navn og kontaktoplysninger ved tilmelding og kontakt dem senere med opdateringer og information om kommende begivenheder eller fundraising-aktiviteter.

En anden styrke ved lotterierne er, at de kan skabe en følelse af loyalitet og engagement hos deltagerne. Deltagere i et lotteri er nemlig tilbøjelige til at føle, at de bidrager til den gode sag, og det kan etablere en følelse af loyalitet over for jer og jeres arbejde.

Fang os her!

Giv et kald og lad os stå for dit næste lotteri!

Lotterier

Niels Jørgensen

Kontaktchef, Fundraising og lotterier

Send os en mail …

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.