Vores medarbejdere er vores mest værdifulde ressource

Hos Bording Danmark tror vi på, at vejen til succes starter hos medarbejderne.

Gennem tæt samarbejde på tværs af afdelinger arbejder vi målrettet med ambassadørskab (også kaldet Employee Advocacy), hvor vi med vores skræddersyede ambassadørprogram former både virksomhedskultur og virksomhedsforståelse.

Vi mener, at det er essentielt at investere i arbejdet med ambassadørskab, fordi det er en af de mest effektive måder at formidle vores historie og kultur på. Når vi involverer og engagerer medarbejderne som ambassadører for Bording Danmark, er vi i stand til at formidle, hvem vi er. Og det er noget, som potentielle og nuværende medarbejdere og kunder kan relatere sig til.

Bording Boosters

Bording Boosters er Bording Danmarks ambassadørprogram, som er udviklet til at give medarbejderne bedre mulighed for at repræsentere vores virksomhed på deres helt egne præmisser. Som medarbejder får du de værktøjer, du har brug for, for at repræsentere Bording Danmark på den bedst mulige måde, uanset hvilken rolle du vælger at indtage i programmet.

Vi prioriterer arbejdet med Bording Booster-programmet, fordi vi tror på, at vores medarbejdere er de bedste ambassadører for Bording Danmark. De kender os bedst og er en af de mest fundamentale grundsten i vores virksomhed. På den måde formidler vi bedst vores kultur, værdier og arbejdsmiljø.

"I vores arbejde med medarbejderfokus og ambassadørskab ser vi tydeligt, at de virksomheder, der lykkes bedst med disse præsentationer, er dem, der giver deres medarbejdere en fri og stærk stemme til at formidle fortællingerne og præsentationerne."

Giv dine medarbejdere en stemme

Ambassadørskab er et vigtigt redskab til at tiltrække og fastholde medarbejdere i en virksomhed, især i denne tid, hvor der er rift om talenterne.

Hos Bording Danmark tror vi på, at det der skal til for, at medarbejdere har en oprigtig lyst til at agere aktive ambassadører for vores virksomhed, er en meget høj grad af medarbejderinvolvering.

Gennem vores ambassadørprogram, “Bording Boosters”, arbejder vi hver dag for at involvere vores medarbejdere og ’give dem en stemme’. Vi udvikler storyboards, konkurrencer og indhold til forskellige kanaler i samarbejde med medarbejderne. Vi tror på, at jo mere vi involverer medarbejderne, jo stærkere samhørighed og loyalitet skaber vi.

Medarbejderne
som formidlere

Det er vigtigt for os at vise omverdenen, hvem Bording Danmark er. Det gør vi blandt andet ved at lave medarbejderpræsentationer, hvor vores medarbejdere selv formidler, hvem de er, og hvad de kan.

Hos Bording Danmark tror vi på, at vores medarbejdere er de bedste til at formidle. Vi mener nemlig, at personligt content er med til skabe en nærhed og tillid til virksomhedens nuværende og potentielle medarbejdere samt kunder og samarbejdspartnere.

Hør mere!

Vil du høre mere om vores ambassadørprogram? Eller vil du vide mere om, hvad vi kan tilbyde din virksomhed inden for Employer Branding og Employee Advocacy?

Så kontakt os i dag.

Ambassadørskab

Ida Marie Lindegaard

Kommunikationskonsulent