Det gør du sikkert, fordi du har styr på din forretning, men ønsker hjælp til kommunikation, marketing eller logistik.
Bare rolig. Det er præcis derfor, vi er her.

København

Ejby Industrivej 91
DK- 2600 Glostrup
Tlf.: +45 7011 5011

Aarhus

Bredskifte Allé 11
DK- 8210 Aarhus
Tlf.: +45 7011 5011

Aalborg

Porsvej 2
DK- 9000 Aalborg
Tlf.: +45 7011 5011

Odder

Skovdalsvej 4
DK- 8300 Odder
Tlf.: +45 7011 5011

EKJ RÅDGIVENDE INGENIØRER //

Stærkere employer branding med video

 

Video til rekruttering stiller EKJ stærkere i kampen om de dygtige medarbejdere

Intro

EKJ er et rådgivende ingeniørfirma med 250 ansatte i Danmark og Østeuropa. De skulle deltage i en stor uddannelsesmesse for studerende og nyuddannede i ingeniørbranchen, og her ønskede de at fremstå knivskarpe og brande dem selv som en attraktiv arbejdsplads.

Samtidig havde EKJ et generelt ønske at stå stærkere i kampen om at rekruttere de dygtige medarbejdere i branchen.

Udfordring

Hvordan får man succes man employer branding?

Det vil sige, hvordan opbygger man et brand omkring sin virksomhed som arbejdsplads og sin rolle som arbejdsgiver – der giver de nyuddannede og klogeste hoveder i branchen lyst til at kigge netop din vej?

Løsning

Bording leverede idéoplæg og producerede en ny branding- og rekrutteringsvideo, som EKJ kunne bruge på messen, deres website og på de sociale medier. Vi så en stor værdi i at præsentere EKJ fra et jordnært medarbejderperspektiv frem for at bruge en mere corporate og CEO-agtig stil.

I videoen møder vi Danny, der arbejder som byggeleder hos EKJ. Det gennemgående tema er Dannys hverdag. Fra han afleverer børnene i institution, til han deltager i møder og sociale arrangementer på arbejdspladsen og cykler rundt i København og kigger på forskellige EKJ-byggeprojekter. Videoen fungerer som branding for EKJ’s Employer Value Proposition: Nemlig som en arbejdsplads, der prioriterer medarbejderansvar og work/life-balance på samme tid. Og som en arbejdsplads, hvor du som medarbejder bliver en del af vigtige byggeprojekter, som du med egne øjne kan se resultaterne af – hver dag.

Udover at bruge videoen til rekruttering og ekstern branding har videoen været en stor intern succes hos EKJ, der har fået særdeles positiv respons fra deres medarbejdere.

Video-visninger

733.345

brug for hjælp til video og employer branding?

Allan Reakes

Kontaktchef

 

are@bording.dk | +45 53 60 87 55

Se lignende cases