Bording Danmark | Apartof_

Skarpe strategier
& visuelle koncepter

Velkommen til vores bureau Apartof_  fordi det er  A part of Bording Danmark. Som et pragmatisk og passioneret bureau, arbejder vi i spændingsfeltet mellem kommunikation og marketing. Vi udvikler strategier og leverer kreative løsninger, som skaber resultater.

Vi forener strategi og kreativitet i komplette løsninger, der bygger på lige dele indsigt og godt håndværk, og som kan eksekveres i den virkelige verden. Vi arbejder med et væld af kommunikationsdiscipliner, men er særligt dygtige til…

Strategisk kommunikation

Vi udvikler skræddersyede kampagner, PR med impact, branding med substans og forvandler ord til handling med afsæt i jeres virksomhed, branche og kunder.

Design og kreativ konceptudvikling

Iøjnefaldende designs, inspirerende illustrationer samt foto og video, der fanger øjet og sindet. Bundet sammen af kreative koncepter, der styrker jeres kommunikation. Vi gør jeres identitet synlig både fysisk og digitalt – altid med fokus på detaljen.

Digital
markedsføring

Tilstedeværelse i det digitale rum, trafik til jeres website eller webshop, målrettet annoncering og synlighed på Google og sociale medier.

Send os en mail …

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.