Kom tættere på dine kunder, støtter og medarbejdere

Med Bording Danmarks klassiske julekalendere kommer du tættere på dine kunder, forhandlere, støtter og medarbejdere i julen og viser, at du værdsætter dem. Det er en fantastisk gaveidé og en sjov måde at sprede julehygge på, samtidig med at du promoverer dit brand eller budskab.

Kort sagt, er det et effektivt kampagneredskab, som engagerer dine målgrupper og bidrager med sjov, spænding og julehygge. Vi har mange forskellige designs og funktioner at vælge imellem, og de kan alle tilpasses alt efter dine ønsker og behov. Vi sørger for at skabe din helt unikke julekalender.

  • Giv din målgruppe en daglig overraskelse i julen
  • Skab glæde med en populær juletradition
  • Øg kendskabet til dit brand eller din organisation
  • Fasthold opmærksomheden på dit brand i 24 dage

En løsning
med flere muligheder

Bording Danmark tilbyder et stort udvalg af fysiske julekalendere i høj kvalitet, med forskellige motiver og designs, der kan tilpasses efter dine behov og ønsker.

Vores klassiske julekalendere er en effektiv måde at sprede julestemning og glæde på, og de er velegnede til både kommercielle formål og velgørenhedskampagner.

Med vores kreative design og bæredygtige produktion, er vores julekalendere den perfekte løsning til at skabe en mindeværdig juleoplevelse. Find den ideelle julekalender til dit formål hos Bording Danmark.

U-landskalender – fra Bording Danmark til DR

Bording Danmark har været Danmarks Radio‘s pålidelige leverandør af fysiske u-landskalendere i årevis. Vi udvikler, producerer og distribuerer kalenderen samt leverer displaymateriale. I 2022 opdaterede vi designet, så kalenderen blev udformet som en “selfmailer”, der sparer på plasticindpakningen og skaber endnu mere sjov og samvær, når børn og voksne bygger kalendermiljøet sammen.

Vores innovative og anderledes løsning får brugerne til at føle sig aktiveret og engageret. Vi leverer den ultimative julekalenderoplevelse til den bedste pris og er det bedste valg for en julekalender, der virkelig skiller sig ud.

Overskuddet fra salget af DR’s u-landskalendere går til udvalgte velgørenhedsprojekter i forskellige u-lande. Midlerne bidrager til at bekæmpe fattigdom og forbedre levevilkårene for mennesker i disse lande.

Vil du have en unik og bæredygtig julekalenderoplevelse, der virkelig engagerer og skaber glæde hos din målgruppe? Så skal du vælge Bording Danmark.

Tilpasning og funktioner

Forkæl din målgruppe med sjove og spændende spil. Vores udvalg af spil, som kan indbygges i julekalenderen, giver kunder, støtter og medarbejdere mulighed for at deltage i konkurrencer, skrabe lodder eller få særlige tilbud og rabatter.

Det giver en ekstra grund til at besøge din julekalender hver dag og skaber samtidig øget opmærksomhed om dit brand.

Tilbud & rabatter

Få juleglæden frem og giv din målgruppe en ekstra gave med særlige rabatter og ydelser i vores julekalender. Inkludér rabatkuponer til butikken for at skabe en unik oplevelse og værdi for dine kunder og medlemmer.

Glæde & fastholdelse

Bliv husket af dine kunder i juleperioden og skab glæde og spænding med en reklamegave i vores julekalender. Promover dine produkter og samarbejdspartnere og vælg mellem vores brede udvalg af kalendere til din kampagne.

Indsamling af leads

Udbyg både din online tilstedeværelse og din kundebase med julekalendere med QR-koder og rabatkoder. Byg bro mellem din fysiske og digitale forretning og skab mere trafik til din webshop ved at give kunderne en ekstra grund til at besøge dig i juleperioden.

Spil & konkurrencer

Tiltræk kunder online og offline med tilpassede spil og konkurrencer i en julekalender. Tilføj udtrækning af fortrykte numre eller symboler for en unik oplevelse. Inkluder skrabespil for at øge din online tilstedeværelse og trække flere besøgende til din hjemmeside.

Var du klar over, at Bording Danmark også leverer
specialdesignede digitale julekalendere?

Fang os her!

Hør hvordan du kan skræddersy din julekalender. Kontakt os i dag.

Klassisk julekalender

Claus Jørgensen

Key Account Manager
Klassisk julekalender

Jesper Sauermilch

Kontaktchef, Printløsninger
Klassisk julekalender

Niels Jørgensen

Kontaktchef, Lotterier

Send os en mail …

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.