Optimeret digital markedsføring gennem indsigt og teknologi

For at vinde kampen om digital eksponering, er det nødvendigt at have viden og indsigt i samtlige digitale værktøjer. Det har vi.

Har du brug for at komme udover rampen med digital annoncering? I Bording Danmark udvikler vi effektive kampagner og annoncer tilpasset din målgruppe. Vores SEO-specialister integrerer de rigtige nøgleord og sørger for, at din hjemmeside bliver fundet på Google. Sidst, men ikke mindst, er vi knivskarpe på sociale medier og e-mail marketing. Vi giver os tid til at forstå din målgruppe og skaber fængende og inspirerende content i øjenhøjde.

Fælles for vores løsninger er, at de er bygget på grundigt forarbejde og en strategisk tilgang. Vi laver ikke bare her-og-nu-løsninger, men velovervejede og langsigtede digitale strategier og digital, strategisk kommunikation. Vi måler, tilpasser og rapporterer løbende, og vi sørger for, at din digitale markedsføring følger med tiden.

Digital strategi

Vi hjælper med at strukturere og planlægge din digitale markedsføring. Først udvikler vi konceptet i forhold til målgrupper og forretningsmål. Derefter identificerer vi de mest effektive kanaler til at nå målgruppen. Vi hjælper også med at lægge et realistisk spend-budget for annoncering. På den måde sikrer vi, at budgettet forvaltes mest effektivt. Alt i alt hjælper vores digitale strategi med at sikre en målrettet og effektiv digital markedsføring.

SEO og SEM

“Det bedste sted at gemme et lig er på side to på Google”. En gammel traver inden for SEO og marketing. Ikke desto mindre et vigtigt og stadig hamrende relevant budskab. Vil du have trafik til dit website eller din webshop, er du nødt til at være synlig på Google. Vores eksperter optimerer dine tekster og overskrifter og sørger for, at teksterne er stærke, relevante og effektive – både for læseren og Googles algoritmer. Vi hjælper med både søgemaskineoptimering, Google Ads, tracking og meget mere. Og vi begynder altid med et grundigt forarbejde, funderet i de tilgængelige data og din strategi.

Digital annoncering | Paid Media

Digital annoncering, eller Paid Media, er betalt annoncering på alle typer af online medier og en effektiv måde at få dine produkter og tjenester ud til potentielle kunder på. For at nå ud skal du kende din målgruppe og vide, hvor, hvornår og hvordan du når ud til dem. Mulighederne er mange, og vi hjælper med at få det rigtige budskab ud på de rigtige platforme. Annoncering på Google, Facebook, Instagram og LinkedIn. Vi kender dem alle, og vi kender dem godt. Vi opsætter dine kampagner og annoncer og sørger for, at de performer.

Sociale medier

Vores SoMe-specialister hjælper med at udforme din sociale mediestrategi, så den passer til dine mål og målgrupper. Vi har erfaring med at arbejde på flere SoMe-platforme som Facebook, Instagram, Snapchat, LinkedIn og TikTok, og vi ved, hvordan hvert socialt medie benyttes mest effektivt. Vores team består af erfarne specialister, der arbejder tæt sammen med kunderne for at sikre maksimal effektivitet og øget salg gennem stærk tilstedeværelse på sociale medier.

E-mail-marketing

Henvend dig direkte til din målgruppe med e-mail marketing, og tilpas din kommunikation til forskellige segmenter. Vi omsætter data til effektive strategier og udarbejder målrettet content til dine nyhedsbreve. Ved at automatisere dine e-mail-flows, får dine modtagere relevante e-mails baseret på deres segment. Vi automatiserer blandt andet velkomst-e-mails, og udvikler købsbaseret e-mail-flows.

"Digital markedsføring er ikke længere en flygtig tilføjelse til virksomheders markedsføringsstrategi, men en nødvendighed for at overleve i en verden, der konstant forandrer sig."

Bording Danmarks pixi-manifest for digital markedsføring

  1. Vi tror på, at digital markedsføring er en nøglefaktor for virksomheders succes i dagens digitale landskab.
  2. Vi er dedikerede til at levere høj kvalitet og effektive digitale markedsføringstjenester, der hjælper vores kunder med at opnå deres mål og drømme.
  3. Vi værdsætter en strategisk tilgang og arbejder tæt sammen med vores kunder for at sikre, at deres budskab når ud til den rigtige målgruppe på de rigtige platforme.
  4. Vi tror på, at innovation, nyskabelse og evnen til at tænke ud af boksen er nøglen til at opnå succes i digital markedsføring.
  5. Vi stræber efter at være en pålidelig partner for vores kunder og levere resultater, der overgår deres forventninger.

Bording Danmark står fast på at levere digital markedsføring i verdensklasse. Lad os hjælpe dig med at opnå dit fulde potentiale i det digitale rum.

Fang os her

Lad os tage en snak om, hvordan vi kan løfte din digitale markedsføring til et nyt niveau!

Digital markedsføring

Mille Malund

Chef, Digital Markedsføring