Vi samler dine
juleaktiviteter ét sted

Velkommen til Bording Danmarks juleunivers. Vi ved, at det kan virke tidligt at tænke på julen allerede nu, men tænk på alt det dejlige julepotentiale, der ligger og venter på dig og din virksomhed eller NGO.

Derfor har vi samlet en række ydelser, der kan hjælpe dig med at skille dig ud i julemåneden. Tag et magisk dyk ned i vores juleunivers, hvor vi sammen forløser julepotentialet og spreder glæde i hjerterne på dine kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere.

Hos Bording Danmark tilbyder vi digitale julekalendere, som er en sjov og kreativ måde at skabe en personlig og mindeværdig oplevelse for din målgruppe.

En digital julekalender er en interaktiv kampagne, hvor du kan sprede juleglæde blandt dine kunder, støtter eller medarbejdere ved at åbne en ny låge hver dag i december. Bag lågerne gemmer sig særlige gaver, muligheder eller budskaber, som vil forkæle og overraske modtageren.

Bording Danmarks klassiske julekalendere er en effektiv kampagne, der viser dine kunder, forhandlere, støtter og medarbejdere, at du værdsætter dem.

Vores fysiske julekalender er en sjov måde at sprede julehygge og promovere dit brand eller budskab på. Der er masser af muligheder for at tilpasse julekalenderen med forskellige designs, spil og funktioner, så du får en original julekalender, der skaber både glæde og leads.

Til-og-fra-kort med eller uden skrab

Vi tilbyder til-og-fra kort med eller uden skrab, som er helt perfekte til at tilføje en personlig note til dine julegaver.

Når du indbygger skrabelodder og lotterier i til-og-fra-kortene, skaber det både spænding og fastholdelse hos din målgruppe. Klik på linket og se vores mange muligheder inden for lotterier.

Merchandise til jul

Julen er en tid, hvor merchandise kan være en særligt effektiv måde at styrke relationerne til både kunder og medarbejdere på.

Hos Bording Danmark tilbyder vi en bred vifte af merchandise-produkter, som kan designes og personliggøres med dit brand, logo og budskab og sprede god julestemning. Kun fantasien sætter grænsen og har vi ikke løsningen på hylden, så skaber vi den.

Digital markedsføring

Bording Danmark tilbyder en række digitale marketingløsninger til virksomheder og NGO’er, der ønsker at sprede juleglæden online. Med skræddersyede kampagner på sociale medier, e-mail marketing og annoncering på relevante websites kan virksomhederne nå ud til deres målgruppe på en effektiv måde.

Vi er eksperter i at skabe den helt rigtige digitale julestemning, der passer til din virksomheds profil og brand, så du får opmærksomhed, tiltrækker nye kunder og øger salget i juleperioden. Kontakt Bording Danmark for at få hjælp til at planlægge og udføre din virksomheds digitale julekampagne.

Strategisk kommunikation & kampagne

Julen er en tid, hvor det handler om at sprede glæde, men det er også en tid, der er oplagt til at sprede budskaber og skille sig ud fra mængden med de rigtige kommunikationsløsninger og kampagner. Det kan vi hjælpe med!

Vi er stolte af at kunne tilbyde vores ekspertise inden for strategisk kommunikation og kampagner, der kan hjælpe dig med at sprede juleglæde og skabe stærke bånd til dine kunder. Vi skræddersyr løsninger til dine behov og ønsker, så du kan få mest muligt ud af julen.

Overlad trygt trykkeriet til os

Sørg for, at din virksomhed eller velgørende organisation er godt forberedt på den travle højsæson. Hos Bording Danmark er vi eksperter i juletryksager, der kan hjælpe dig med at skille dig ud fra mængden og nå dine kunder eller donorer på en professionel og effektiv måde.

Vi tilbyder skræddersyede løsninger til din marketing, branding og kommunikation. Vores højkvalitets juletryksager vil imponere og styrke dit omdømme. Lad os hjælpe dig med at sprede juleglæde og sikre en succesfuld jul for din virksomhed eller organisation.

Instore & outdoor

Vi tilbyder skræddersyede løsninger til at forbedre din instore-marketing og outdoor-kommunikation, så du kan nå ud til dine kunder på en professionel og effektiv måde. Fra julebannere og skilte til julekataloger og gavekort, har vi alt hvad du har brug for til at sprede juleglæde og øge din indtjening i julesæsonen.

Lad os skabe den perfekte juleatmosfære i din butik eller udendørs og sikre en succesfuld jul for din virksomhed eller organisation.

Websites & webshops

Sørg for, at din virksomheds website eller webshop er opdateret og klar til at give dine kunder den bedste juleoplevelse online. Vores specialister står klar til at hjælpe dig med at opbygge en imponerende og brugervenlig online tilstedeværelse, der vil skille dig ud fra mængden og sikre, at dine kunder kan finde de julegaver, de leder efter.

Vi tilbyder alt inden for webdesign og e-handel, og vi kan hjælpe med alt fra at opbygge en brugervenlig webshop til at forbedre din virksomheds digitale markedsføring.

Julegaveportal

En julegaveportal gør det nemt og bekvemt for dine medarbejdere at finde og vælge årets julegave ét sted, hvor det er let at navigere mellem forskellige kategorier og prisklasser.

Med en velfungerende gaveportal hjælper du til at minimere stress og tidspres, som mange oplever i juletiden, da det sparer dem for tid og besvær med at finde de perfekte gaver til dem selv eller deres kære. En julegaveportal er en effektiv måde at øge medarbejdertilfredshed i en travl julehandelsperiode – og du slipper for at skulle ud og finde passende julegaver til dine medarbejdere.

Fang os her!

Kontakt os i dag. Vi står klar til at hjælpe med at skabe en uforglemmelig jul for dig og dine kunder.

Jul

Klaus Thomsen

Kontaktchef, 360° markedsføring
Jul

Allan Reakes

Kontaktchef, Digital
Jul

Claus Jørgensen

Key Account Manager

Send os en mail …

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.