Bilbranchen halter digitalt

Digital ekspert retter bredside mod bilbranchen for dårlig digital tilstedeværelse. Alligevel har branchen klaret sig fremragende de seneste mange år. Men der er gode argumenter for at investere mere i det digitale – og hellere i dag end i morgen.

12 håndgribelige SEO-tips

Vil du forbedre dine Google-placeringer, og samtidig sikre dig en brugervenlig hjemmeside? Vi giver dig 12 tips til SEO, som du kan implementere uden at være SEO-ekspert.

Vil du booste dit salg i påsken?

Påsken står for døren, og det kan være en rigtig god ide at bruge påsken som afsæt til at øge trafikken til din webshop eller fysiske butik.

Eksperterne fortæller: Sådan får du stærkere SEO og flere besøgende – uden brug af annoncekroner

Vi klæder dig på med de vigtigste pointer og værktøjer fra Steen Rocatis’ (Bording Danmark) og Olivia Stokholms (Cognito Digital) oplæg til Markedsføringsdagen 2024: Let your web rank up your SEO.

7 gode råd til en succesfuld messe

Vi har samlet de syv vigtigste ting, du bør tage stilling til, når du skal gøre klar til messen. Uanset om du skal til tech-messe, håndværkermesse eller noget helt tredje.

Succes på sociale medier: 5 tips til opslag, der stjæler rampelyset

Vi giver dig 5 tips til, hvordan du fanger dine følgeres opmærksomhed og får dem til at stoppe op midt i den strøm af content, som de mødes af på sociale medier.

4 key takeaways fra webinaret: Udforsk employer branding – fra koncept til praksis

I dette blogindlæg kortlægger vi de fire mest essentielle takeaways fra webinaret og hjælper dig til, hvordan du bedst påbegynder arbejdet med employer branding.

5 tips til mersalg i din webshop

Du har sikkert hørt eller oplevet, at det er billigere og nemmere at sælge mere til eksisterende kunder end at tiltrække nye til din webshop. I dette blogindlæg giver vi dig 5 gode råd til, hvor du skal lægge dit fokus for at generere mersalg i din webshop.

Bording Danmark modtager EcoVadis’ bronzecertifikat – hvad betyder det for dig?

Bording Danmark modtager EcoVadis-bronzecertificering. Opdag, hvordan certificeringen er et tegn på vores engagement i bæredygtighed, og hvad det betyder for dig som kunde.

Skab brand awareness og gode kundeoplevelser med gamification

Når vi spiller spil eller deltager i konkurrencer, frigives bestemte kemikalier i vores hjerner, som påvirker vores lykkefølelse positivt. Derfor er gamification et fremragende værktøj til at skabe positive kundeoplevelser og sikre, at kunderne husker dig.

Ledelsesændring i Bording Danmark markerer nyt kapitel

Bernt Therp er klar til at overtage styringen som CEO for Bording Danmark, efter Steen Rocatis har siddet ved roret i 12 år.

Google Analytics er tilbage – og det er gode nyheder for din virksomhed

Så er der godt nyt fra den digitale verden! Efter knap et år på EU-landenes ‘blacklist’ er Google Analytics nu igen blevet et lovligt værktøj for danske virksomheder.

Sommer på kontoret

Sommerferien er i fuld gang og her i Bording Danmark er kontoret mere stille end det plejer. Men bare fordi mange af dine kollegaer er på ferie, og dit Instagram-feed bliver fyldt med billeder fra hvide sandstrande og festivaler, behøver dagene ikke bare være grå og kedelige. Vi giver dig her 5 tips til at pifte din sommer på arbejdet op og udnytte det halvtomme kontorlandskab, samtidigt med, at du bliver klar til det næste halve år.

Jobsøgnings do’s and don’ts

Vi giver dig 6 tips til den skriftlige ansøgning – også den, som ChatGPT har skrevet for dig.

Digital fusion med vision: Bording Danmark fusionerer med 52eSELLER

Kommunikations- og marketinghuset Bording Danmark opkøber københavnsk bureau med mere end ti års erfaring inden for lotterier, fundraising og gamification.

Boost den interne kommunikation med en digital julekalender

Flere og flere virksomheder bruger vores digitale julekalender som led i deres interne kommunikation – og dét er der mange gode grunde til! Bliv klogere på fordelene ved en digital julekalender i dette blogindlæg.

Derfor er hjemmesiden stadig vigtig i din digitale tilstedeværelse

Tag din markedsføring til nye højder ved at kombinere din tilstedeværelse på sociale medier med en professionel hjemmeside og webshop.

Bliver vi erstattet af robotter?

Nye teknologier og værktøjer udfordrer og ændrer konstant måden, vi kommunikerer på. En af de nyeste trends i digital kommunikation er brugen af chatbots, hvoraf ChatGPT er en af de mest brugte og avancerede af sin slags.

Hvorfor er WHY’et vigtigt, når det gælder Employer Branding?

Kommunikations- og marketinghuset Bording Danmark opkøber københavnsk bureau med mere end ti års erfaring inden for lotterier, fundraising og gamification.

Sol og vind fordeles ikke lige i bil- og leasinghusenes højsæson

Danskernes lyst til at købe og lease bil topper i sommermånederne. Men mange bilforhandlere og leasinghuse får ikke nok ud af højsæsonen, fordi deres digitale tilstedeværelse ikke er stærk nok.

Irma-hønen flyver ikke fra reden foreløbigt

På trods af at Irma-butikkerne nu lukker, lægger Irma-hønen stadig æg over Søerne i København. Det ikoniske skilt forbliver en del af bybilledet og vil fortsat bidrage til markedsføringen af Irma-brandet.

Bording Danmark er nu en del af ISOBROs leverandør-netværk

Vi elsker at arbejde sammen med NGO’er. Derfor er vi også ovenud begejstrede for, at vi er blevet godkendt som leverandør hos Indsamlingsorganisationernes brancheorganisation, ISOBRO.

Erfarne bureaukræfter styrker Bording Danmarks kreative enhed

Bording Danmark skærper sit strategiske fokus på kreativ og digital kommunikation med ansættelsen af to erfarne bureaufolk.

Tænker du relationer ind i din markedsføring?

Når de fleste tænker marketing, tænker de på et redskab til at sælge noget til nogen. En enkelt […]

Vil du booste dit salg over julen?

Julen står for døren, og det kan være en rigtig god ide at bruge julen som afsæt til at øge trafikken til din webshop eller fysiske butik.

Bording Danmark opkøber lotterispecialisterne Blackbox Branding

Kommunikations- og marketinghuset Bording Danmark opkøber københavnsk bureau med mere end ti års erfaring inden for lotterier, fundraising og gamification.

Er I klar til efterårets store handelsdage?

Vi er netop trådt ind i detailhandlens mest indbringende kvartal, og de store kampagnedage står nærmest i kø. Foruden julen, har Halloween, Black Friday, Cyber Monday og Singles Day markeret sig som vigtige handelsdage. Særligt Black Friday er efterhånden blevet årets…

Formegon bliver en del af Bording Danmark

Kommunikations- og marketinghuset Bording Danmark A/S fortsætter oprustningen. 1. september overtages alle aktiviteterne i full service-bureauet Formegon, som har til huse i Idrættens Hus i Brøndby.

Fravælger du offline marketing? Skab synergi med online og offline marketing

Online marketing tager i højere grad fokus fra offline marketing, men det er en stor misforståelse, at online marketing altid er det bedste valg. Begge marketingformer er essentielle hvis du ønsker at skabe en sammenhængende fortælling om din virksomhed.

Gamification – Markedsføring der spiller

Mennesket har et helt basalt ønske om at vinde. Når vi har det sjovt og bliver udfordret, udskiller vores hjerner belønningsgivende stoffer. Derfor drages vi naturligt af muligheden for vinding og underholdning. Kombinationen af spilelementer og promovering gør…

Skal du have ny hjemmeside? Her er 10 vigtige overvejelser

Hjemmesiden er stadig en vigtig del af din digitale tilstedeværelse. Det er ofte der, din målgruppe går hen, når de vil finde information om dig. Det ved du nok godt, og derfor har du måske allerede besluttet dig for, at du skal have en (ny) hjemmeside. Så langt, så…

FSC Ugen 2021: Som man råber i skoven …

Du har sikkert set det før. På magasiner. Mælkekartoner. Brætspil. Ja, måske endda på dine havemøbler. Det lille logo med et træ og teksten FSC® bliver mere og mere udbredt…

Kommunikation, der tager skraldet

Til sommer træder nye regler om sortering af affald i kraft. Få tips og inspiration til vellykket kommunikation til borgerne.

Flyers vi gemmer – og dem vi glemmer

Fem tips til dig, der vil sikre, at din flyer rent faktisk bliver læst og ikke bare efterlades i skralderen.

Kan man skræmme sig til succes?

Det korte svar er ja! Alligevel er frygt ikke det virkemiddel, vi oftest vælger at gå med, når vi laver kampagner.

Tjekliste til dig, der sender filer til tryk

Det er ikke altid nemt at holde styr på alle detaljerne, når man skal aflevere filer til tryk eller gøre pdf’en trykklar. Bliv klogere med vores tjekliste.

5 tips til vellykket kommunikation i krise- og forandringstid

I forandrings- og krisetid er den interne kommunikation (også) helt essentiel, men ikke alle ledere prioriterer det lige højt i en tid med stort pres. Vi giver dig fem tips til, hvad du som leder som minimum skal huske.

Forbrugeren som reklamesøjle

Merchandise og reklamegaver forvandler kunder og forbrugere til levende reklamesøjler. Men hvad får du ud af det, og hvad skal du overveje, før du går i gang?

What’s not to like?

Ud med like hunting og perfekthedskultur og ind med inkluderende fællesskaber og relationer. Det er tanken bag Instagrams tiltag med de såkaldte skjulte likes. Men hvad betyder tiltaget for virksomheder?

Direct Mail i den digitale tidsalder

Den fysiske Direct Mail var engang en af de vigtigste brikker i marketingspillet, men digitaliseringen har ændret spillereglerne.