Hos Bording Danmark lytter vi til vores medarbejdere

Hos Bording Danmark arbejder vi målrettet med at støtte, engagere og motivere vores medarbejdere, så de trives, udvikler sig og er stolte af at være en del af vores virksomhed.

Vores medarbejderes engagement og stolthed af at være en del af Bording Danmark er med til at give et indblik i, hvem vi er. Medarbejderne er samtidig dem, der bedst er i stand til at dele deres daglige erfaringer og perspektiver, som reflekterer vores virksomheds kultur og værdier.

Bording Danmarks fokus på medarbejderne handler dog ikke kun om at tiltrække nye medarbejdere, men også om at fastholde og engagere nuværende medarbejdere.

Bording Danmarks medarbejderfokus

Bording Danmark er en virksomhed, der forstår vigtigheden af at have en stærk strategi for arbejdet med vores medarbejdere. Vi ved, at vores medarbejdere er vores bedste ambassadører, og derfor arbejder vi målrettet på at skabe en arbejdsplads, hvor vores medarbejdere trives og er stolte af at være en del af Bording Danmark.

Hos Bording Danmark tror vi på, at når medarbejderne selv formidler virksomhedens historie og kultur, giver det en autentisk og ærlig fremstilling af virksomheden. Medarbejderne har en unik indsigt i virksomheden og kan give et indblik i hverdagen og kulturen, som potentielle ansøgere ikke får gennem en almindelig job- eller karriereside.

Et godt og trygt sted for unge medarbejdere

Vi ved, at talentfulde unge medarbejder i særlig grad søger mere end bare et job, men en arbejdsplads, hvor de kan trives, udvikle sig og føle sig som en værdifuld del af teamet.

Hos Bording Danmark investerer vi derfor i fremtiden, blandt andet ved at tilbyde praktikpladser i vores forskellige afdelinger. I vores praktikforløb motiverer vi vores praktikanter til selv at formidle deres oplevelser. Dette giver en unik mulighed for at vise, hvordan det er at være praktikant hos Bording Danmark.

Vi opbygger hele tiden erfaring og tilstræber at blive bedre, så Bording Danmark kan sikre de bedst mulige rammer for et praktikforløb.

“De ansatte er ofte en virksomheds bedste ambassadører. Deres engagement, passion og erfaringer giver mulighed for at formidle værdier og kultur på en kraftfuld måde.”

Ingen fortæller vores historie bedre end dem, der udlever den

I Bording Danmark skaber vi vores brandingstrategier- og videoer sammen med vores medarbejdere. Vi tror nemlig på, at når vi fastholder vores medarbejderfokus og -involvering, understøtter det en sund, positiv og engagerende arbejdskultur.

Kom og mød os!

Hos Bording Danmark tror vi på, at deltagelse i messer og events er en vigtig del af at skaffe sig adgang til kompetent arbejdskraft.

Vi prioriterer derfor at komme ud og møde nutidens- og fremtidens talenter, da vi mener, at det kan skabe positive relationer med fremtidige medarbejdere og samarbejdspartnere.

I løbet af 2023 har vi deltaget i adskillige job- og karrieremesser. Vi vil fortsætte denne indsats i 2024, hvor du har mulighed for at komme og høre mere om job- og karrieremulighederne i Bording Danmark.

Hør mere!

Vil du høre mere om vores Employer Branding? Eller hvad vi kan tilbyde inden for Employer Branding og Employee Advocacy? Så kontakt os i dag.

Medarbejderne i fokus

Ida Marie Lindegaard (Barsel)

Communication Consultant strategy & copywriting