Visionær strategisk kommunikation: Budskaber, der flytter kunder, varer og holdninger

Følelser eller rationalitet? Adfærdsændring eller købelyst?

Hos Bording Danmark har vi en passion for strategisk kommunikation. Vi leverer veltilrettelagte, strategisk funderede kampagner, der skaber effekt for vores kunder.

Vi ved, hvordan du får succes med din kommunikation. Vi har en stærk passion for strategisk kommunikation, der får tingene til at flytte sig. Vi laver kampagner, der skaber effekt. Samtidig har vi stor erfaring inden for PR, strategisk kommunikationsrådgivning og branding, og vi ved, hvordan du etablerer og vedligeholder et stærkt omdømme.

Gennem kreative tekster og storytelling sikrer vi, at vores kunder har indhold, der fænger og engagerer deres målgruppe. Vi får vores kompetencer til at spille sammen og bistår dig i udviklingen af en effektiv strategisk kommunikationsplan, så du kan få mest muligt ud af din kommunikation.

Kampagner & indsigt

Vi har bred erfaring med at flytte varer, holdninger og adfærd. Altid med veltilrettelagt og strategisk funderet kampagnearbejde til både den private virksomhed og den offentlige organisation. Vi insisterer på at skabe et indgående og nuanceret kendskab til målgruppen, før vi udvikler en strategi med fuldt fokus på at skabe effekt. Og så tror vi på, at et kontinuerligt fokus og løbende tilpasning af kampagnen er altafgørende for effekten. Vi er med dig hele vejen.

Branding

Et stærkt brand ikke kun et logo eller et slogan, men en samling af de oplevelser og opfattelser, som dine kunder har af din virksomhed. Det er de værdier, som kunderne forbinder til dig og dine produkter, som er dit brand image. Derfor arbejder vi tæt sammen med dig for at definere dit brand, udvikler en stærk visuel identitet og formidler dit budskab på en konsekvent og effektiv måde. Skil dig ud fra mængden med et unikt og troværdigt brand, der kan skille sig ud på markedet og tiltrække og fastholde kunder. Vores brandingydelse omfatter research, strategiudvikling, visuel identitet, tone-of-voice og implementering. Lad os hjælpe dig med at bringe dit brand til live og gøre det til en del af din virksomheds DNA.

Employer Branding

Et stærkt employer brand tiltrækker talentfulde kandidater, som deler din virksomheds værdier. Ved konstant at formidle virksomhedens kultur og fordele, positionerer din virksomhed sig som en eftertragtet arbejdsplads. Dette tiltrækker ikke kun de rette kandidater, men spiller også en afgørende rolle for fastholdelsen og motivationen hos dit eksisterende team. Derfor samarbejder vi tæt med dig for at definere din EVP (Employer Value Proposition), udvikle din visuelle identitet og tone of voice samt strategisk formidle dit employer brand både internt og eksternt. Vores tilgang baserer sig altid på grundig research og analyse af virksomheden for at kunne rådgive dig bedst muligt og sørge for den bedste implementering.

PR

Det er omdømmet, der tæller. PR er elementær disciplin for enhver virksomhed.  Det handler om relationen til dine interessenter. Uanset om det drejer sig om kunder, politikere, myndigheder, interesseorganisationer eller medierne, så er kommunikationen til og med dem helt afgørende for at sikre, at du har indflydelse på dit omdømme. Der er mange strenge at spille på i kampen om synlighed, omtale og interesse. Vi rådgiver og vejleder om dem alle og er eksperter i pressehåndtering, PR-strategier, medietræning, engagering af influencere og reputation management.

Content & storytelling

Dine tekster og historie er dit butiksvindue. Det er modtagerens kig indenfor. Skarpe, levende og meningsfulde tekster er derfor et must, hvis du vil have kunder i butikken, flere følgere og et stærkt og velkendt omdømme. Vores kreative tekstforfattere brænder for at formidle jeres unikke identitet, og de gør det altid med skarpt øje for dine målgrupper. Vi udvikler content til alle platforme og sørger for, at der er synergi i jeres fortællinger og udtryk.

"Kommunikationen bliver strategisk, når den ikke er tilfældig. Men det er også her, at den kan være krævende at kontrollere."

Hvad er strategisk kommunikation?

Strategisk kommunikation er processen med at planlægge, implementere og evaluere de kommunikative indsatser, der skal understøtte din organisations mål og interesser. Det omfatter både intern og ekstern kommunikation og dækker over alt fra marketing, PR, branding, ledelseskommunikation og krisehåndtering.

Bording Danmark hjælper dig til at have en klar kommunikationsstrategi, så din organisation kan opnå en konkurrencefordel og skabe et positivt image i markedet.

Kommunikation i konkurrence

I vores globaliserede verden viser strategisk kommunikation sig vigtigere end nogensinde, da det er gennem en velovervejet kommunikationsstrategi, at du kan sikre dig en plads på den internationale scene og skille dig ud i et stærkt konkurrencepræget erhvervsliv.

Bording Danmark er din samarbejdspartner, når det kommer til strategisk kommunikation, uanset om den er lokal eller global.

Fang os her!

Kontakt os i dag og lad os tage en snak om din næste kampagne.

Strategisk kommunikation

Helle Schleicher

Chef, Strategisk Kommunikation

Send os en mail …

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.