Salgstrainee til virksomhed i rivende udvikling

Vi søger motiverede og initiativrige salgstraineetalenter til Aarhus

Vil du med på Bording Danmarks udviklingsrejse? Selvom der på vores dåbsattest står ”1792”, er vi stadig i voksealderen. Alene i det seneste år er tre virksomheder blevet opkøbt og indlemmet i Bording Danmark-familien, og vi vokser fortsat.

Er du den fødte sælger? Og vil du være med til at løfte niveauet i Bording Danmarks salgsafdeling til nye højder, er du måske lige præcis den salgstrainee, vi har snøren ude efter lige nu.

Om forløbet:

I vores 2-årige traineeforløb bliver du i det daglige en del af vores kompetente salgsteam, hvor du får mulighed for at arbejde tæt sammen med og lære af nogle af de bedste i faget. Under forløbet kan du se frem til at blive grundigt oplært i bl.a. salgsteknik­ker, salgspsykologi samt digitale ydelser.

Forløbet er både teoretisk og praktisk. Den teoretiske del vil bestå af diverse salgsteknikker og -modeller. Den praktiske del vil have et stærkt fokus på salg af performance marketing.

Dine arbejdsopgaver under forløbet vil være:

Planlægning og afholdelse af kundemøder, kundepitches, udarbejdelse af præsentationer, tilbud, strategier inden for sociale medier samt udbygge og vedligehol­de gode kunderelationer.

Du vil selv få mulighed for at præge din hverdag med elementer, som du finder interessante. Det er nemlig vigtigt for os, at vi med forløbet formår at skabe et miljø, hvor du som sælger og person trives og får mulighed for at vokse. Vi håber, at du efter forløbet har lyst til at fortsætte karrieren hos Bording Danmark.

Hvem er du?

Optimalt set er du den ansvarlige type, som har både lysten og evnerne til at blive en vigtig brik i Bording Danmarks salgsteam. Som person er du selvstændig, energisk og udadvendt, og du møder nye udfordringer med åbne arme. Du er engageret, hvor du gør en dyd ud af at eksekvere på både ideer og opgaver.

Fagligt er du uddannet inden for salg, marketing eller kommunikation. Om din uddannelse er fra universitetet, handelshøjskolen, erhvervsakademiet eller andetsteds er ikke det altafgørende. Det vigtigste er, at du brænder for salg og digitale ydelser. Du er nysgerrig af natur og synes, at det er spændende at sætte dig ind i kundernes forretning og behov, så du kan finde de helt rigtige løsninger.

Du trives i en hverdag med fart på, hvor mod, nysgerrighed og ansvarlighed er nøglefaktorer.

Din profil

  • Du har interesse og flair for salg
  • Uddannelse inden for salg, marketing eller kommunikation
  • Du er fleksibel og trives i en virksomhed, der altid er i udvikling
  • Du arbejder selvstændigt, ambitiøst og struktureret
  • Du bidrager med godt humør, et positivt sind og betegner dig selv som en god kollega
  • Du har kørekort (B) og trives med at besøge kunderne

Om Bording Danmark

Bording Danmark er et 360° marketing- og kommunikationshus beboet af godt 100 specialister, der kort sagt hjælper vores kunder med at nå ud til deres kunder. Vi har mere end 230 år på bagen, og vi har en stor og bred kundeportefølje, der tæller alt fra nogle af de største private virksomheder i Danmark til NGO’er, offentlige institutioner og foreninger.

Vi har afdelinger i Glostrup, Brøndby, Aarhus, Aalborg og Odder.

Arbejdssted: Aarhus

Sådan søger du

Send dit CV sammen med en motiveret ansøgning til srm@bording.dk eller cgj@bording.dk

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Business Unit Director Søren Ry Mathiasen (+45 60 25 60 36 / srm@bording.dk). Eller salgsdirektør Claus Grundtmann Jensen (+45 23 23 03 16 / cgj@bording.dk)

Vi holder samtaler løbende, og tiltrædelse er snarest muligt

VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG

Vil du høre mere?

Energisk og ambitiøs salgstrainee – Aarhus

Søren Ry Mathiasen

Business Unit Director