Dekorationer der skaber illusioner på nyt museum i København

Museum of Illusions er en global franchisekæde af museer, der byder på ekstraordinære oplevelser ved at invitere de besøgende til at lege med deres sanser og illusioner.

I 2024 tog de kroatiske grundlæggere deres vision til nye højder ved at åbne et europæisk flagskibsmuseum med placering i København. Bording Danmark spillede en stor rolle i tilblivelsen af dette museum.

Projekt
Klient: Museum of Illusions
År: 2024
Industri: Event, kultur, underholdning, kunst

Instore & outdoor, Skilte

Logo til Museums of Illusions Copenhagen

Udfordringen

Folkene bag Museum of Illusions rakte i første omgang ud til os med ønsket om et smukt facadeskilt til deres nye museum på Strøget i København. Efter at have lyttet til deres behov, forstod vi, at de også havde brug for en samarbejdspartner, der kunne producere og levere en række unikke vægdekorationer til museet inden for en kort tidsramme.

I Bording Danmark bestræber vi os netop på at hjælpe vores kunder med at opnå, hvad de ønsker sig, og vi har kompetencerne og set-up’et til at imødekomme og eksekvere på langt de fleste behov.

”Fra start til slut var Bording Danmarks lydhørhed og professionalisme eksemplarisk. På trods af at projektet var ”last-minute”, gik de straks med til at påtage sig opgaven og leverede resultater af høj kvalitet.”

Nataša Mandir, Projektleder hos Museum of Illusions

”Bording Danmark udviste et bemærkelsesværdigt samarbejde gennem hele processen og sørgede for, at alle vores krav blev opfyldt på en effektiv måde. Deres opmærksomhed på detaljer forbedrede æstetikken i vores udstillinger og bidrog til en bedre oplevelse for de besøgende.”

Nataša Mandir, Projektleder hos Museum of Illusions

Resultatet

Resultatet taler for sig selv.

Dekoreret med illusionsskabende folier i højeste kvalitet, har Museum of Illusions fået et fascinerende udtryk, der tiltrækker besøgende fra nær og fjern.

Museum of Illusions H.C. Andersen
Museum of Illusions udstilling
Museum of Illusions udstilling

”Ud over deres tekniske færdigheder udviste Bording Danmark en beundringsværdig kundeservice. De opretholdt en klar og åben kommunikation og tog hurtigt hånd om eventuelle bekymringer eller justeringer, vi havde brug for. Deres engagement i at sikre vores fulde tilfredshed var tydelig og meget værdsat.”

Nataša Mandir, Projektleder hos Museum of Illusions

”På baggrund af vores positive oplevelse kan jeg helhjertet anbefale Bording Danmark til enhver organisation, der har brug for skilteløsninger af høj kvalitet. Deres ekspertise, pålidelighed og kundefokuserede tilgang gør dem til en værdifuld partner for ethvert projekt.”

Nataša Mandir, Projektleder hos Museum of Illusions

Claus Grundtmann

Claus Grundtmann

Salgsdirektør

+45 23 23 03 16
cgj@bording.dk

"

Vi er glade for, at vi kunne hjælpe de gode folk bag Museum of Illusions med at få museet til at stå klar til åbningsdagen. Resultatet er blevet rigtig godt og indbyder til leg og fantastiske oplevelser.

Skriv til os

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.