Vi er stadig klar til at
hjælpe dig!

Formegon er blevet en del af kommunikations- og marketinghuset Bording Danmark. Og det er gode nyheder. Både for os, men så sandelig også for vores kunder. Det betyder nemlig, at vi kan tilbyde endnu flere kreative og strategiske løsninger. Ikke kun inden for grafisk design, events og merchandise – men også websites, digital markedsføring, kampagner og meget mere.

Og bare rolig. Det er stadig de samme dygtige og imødekommende medarbejdere, du kender fra Formegon, der sidder klar til at hjælpe dig.

Grafisk design

Kreativt design, visuelle identiteter og layout til alle former for materialer og medier. Vores dygtige designere leverer både til online og offline.

Grafisk produktion

Tryksager fra A-Z. Altid stabile leverancer og kvalificeret rådgivning om materialer, kvalitet, farver, miljøpåvirkning, indkøb mv.

Digital markedsføring

Strategisk og kreativt content til jeres sociale medier, trafik til website eller webshop og målrettet annoncering og synlighed på Google.

Merchandise

Fra klassiske reklamegaver som slik, muleposer og kontorartikler til mere specielle logoprodukter og beklædning. Kun fantasien sætter grænser.

Instore & outdoor

Alt i instore- og outdoorløsninger. Fra dekoration af butikker, Point of sale og kampagnematerialer til skilte og bannere.

Events

Projektledelse, planlægning, budgettering og eksekvering af udsmykning ved sportsevents, messer og lignende arrangementer.

Unikke sportskulisser

Vi værdsætter vores tætte samarbejde med sportsforbundene, hvortil vi leverer 360° kommunikation og markedsføring, der engagerer danskerne i sportsbegivenheder landet over.

Da Danmark var vært for VM i badminton 2023, fik vi til opgave at udsmykke Royal Arena med fængende folier, flagrende beachflags, iøjnefaldende bannere og opsigtsvækkende logoskilte.

Har du spørgsmål eller forespørgsler?

Vi er altid klar på en kop kaffe og en god snak.

Formegon er en del af Bording Danmark

Pernille Lund

Key Account Manager
Formegon er en del af Bording Danmark

Lars Pedersen

Key Account Manager
Formegon er en del af Bording Danmark

Günther Lindahl

Key Account Manager
Formegon er en del af Bording Danmark

Janne Dalhus

Projektleder

Send os en mail …

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.