Eksperter i intuitive hjemmesider og effektiv e-handel

We dare say that we are experts in e-commerce and online sales. If you need help with the development and operation of your website or webshop, we are ready. We help develop, host and support your webshop so that it is optimal for your customers. In our team, we have specialists in UX design, content and development, who ensure a good user experience and easy navigation on the webshop.

We have experience in working with several different Content Management systems (CMS), including WordPress, Umbraco and 52eSELLER, and thus we can ensure stable and secure operation of your webshop. We can also optimize your webshop for the search engines, so that your webshop can be found by relevant customers.

Hjemmeside

Bording Danmark har en passion for at hjælpe virksomheder og organisationer med opbygningen af en stærk online tilstedeværelse. Vi har erfarne webudviklere, designere og tekstforfattere, og vi arbejder tæt sammen for at sikre, at dit website er optimeret, hvad angår brugeroplevelse, attraktivt design og en stærk teknisk opbygning.

Vores hjemmesidepakker inkluderer alt, hvad du behøver for at komme i gang med din online tilstedeværelse:

  • Indholdssider
  • Responsivt design, så hjemmesiden er optimeret til alle enheder
  • Kontaktformular
  • Teknisk SEO

 

Tilkøb: Vi tilbyder søgemaskineoptimering (SEO), tekstforfatning, foto- og videoproduktion, digital markedsføring samt hosting og serviceaftale som ekstra services, og hvad du ellers måtte have brug for, når du vil tage din online tilstedeværelse til det næste niveau.

Webshop og e-handel

Vi har mange års erfaring med at udvikle og drive professionelle e-commerce-løsninger. Vores eksperter har specialiseret sig i at opbygge webshops, der er nemme at bruge, indholdsrige og med fokus på sikkerheden for både virksomheder og kunder.

Vores webshop-ydelser inkluderer e-commerce, udvikling, hosting og support, UX-design og CMS-integration med platforme som WordPress og Umbraco. Derudover tilbyder vi et avanceret webshop-system, DynamicWeb, som vi er stolte af at tilbyde til glæde for vores kunder.

Vi er her for at hjælpe dig med at opbygge en stærk og effektiv platform til e-handel, der både hjælper dig med at styrke dit brand og få flere kunder.

“Vi har den ekspertise og erfaring, der skal til for at skabe en brugervenlig og effektiv online platform for din virksomhed.”

Bording Danmark – din digitale partner

Vælg Bording Danmark som din digitale partner, og få glæde af vores ekspertise, der strækker sig langt ud over hjemmesider og webshops alene. Vi er dedikerede til at give dig den komplette løsning, der passer til dine specifikke behov og mål. Vi samarbejder tæt med dig for at sikre en suveræn oplevelse for både dig og dine kunder.

Lad os hjælpe dig med at bringe din virksomhed til det næste niveau med vores tekniske ekspertise og kreative løsninger. Vores marketingkræfter, kreative og strategiske kommunikationstalenter og kapacitet inden for lager og logistik gør os til din oplagte samarbejdspartner inden for 360° kommunikation og markedsføring.

Fang os her!

Skal vi hjælpe dig med at opnå online succes? Fang en af vores eksperter i dag!

Websites og webshops

Klaus Thomsen

Kontaktchef, 360° markedsføring

Send os en mail …

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.