Giv din webshop vokseværk

Hos Bording Danmark er vi specialister i webshops og e-handelsløsninger til både B2B, B2C og D2C. Vi kan udvikle skræddersyede løsninger til både små, mellemstore og store virksomheder – og fordi vi tror på, at vores løsninger gør en forskel, gør vi dem lette at skalere op. Så når din virksomhed vokser, vokser din e-handelsplatform med dig.

Vores løsninger bygger på DynamicWeb, et af markedets mest gennemtestede og effektive løsninger, der er blevet brugt i over 20 år til mere end 12.000 websites.

DynamicWeb PIM

Når din virksomhed vokser, vokser mængden af produkter og produktdata også. Og det kan hurtigt blive uoverskueligt at skulle holde styr på og opdatere diverse databaser.

Men med et PIM-system (Product Information Management) samler du alle produktinformationer ét sted, så du lynhurtigt får det fulde overblik over jeres produkter i intuitive og skræddersyede dashboards. Du kan også opdatere produktinformationer på tværs af jeres kanaler, så dine kunder altid bliver mødt af de rigtige oplysninger – uanset hvilke platforme, de besøger.

DynamicWeb PIM er desuden let at integrere og meget brugervenligt, så du hurtigt kan komme i gang med at vinde mere på dit data.

eCommerce

Udvid din onlineforretning, øg dit salg og sænk dine omkostninger – og få samtidig mere tilfredse kunder. Det lyder måske som noget hokus pokus, men det er faktisk netop, hvad du kan opnå med DynamicWebs eCommerce-platform. Med en intuitiv brugerflade kan du nemt administrere produkter, ordrer og kunder, SEO-optimere dit indhold, så flere besøger din hjemmeside, og tilbyde kunderne personaliserede shoppingoplevelser baseret på adfærd og præferencer, hvilket giver bedre konverteringsrater.

Alt sammen i et system, der let kan integreres med populære ERP-systemer som Microsoft D365 F&O, Business Central, NAV og AX.

DynamicWeb Swift

Ingen besøger en butik, hvor døren står skævt, lyset flakker og inventaret roder. Og på samme vis er det svært at få vækst i en webshop, hvor hjemmesiden halter.

Med DynamicWeb Swift får du brugervenlige hjemmesideskabeloner der er nemme at redigere og tilpasse ved at tilføje eller fjerne foruddefinerede designelementer som billeder, tekstbokse eller widgets.

Swift kræver ingen eller meget lidt kode, og med indbygget SEO-optimering, høj ydeevne og mobilvenlige design er det et solidt fundament til at opbygge din webshop på kortere tid til lavere omkostninger og med mindre risiko.

Fang os her!

Skal vi hjælpe dig med at opnå online succes? Fang en af vores eksperter i dag!

DynamicWeb

Rasmus Nørholm

Director, Digital Operations

Send os en mail …

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.