Det gør du sikkert, fordi du har styr på din forretning, men ønsker hjælp til kommunikation, marketing eller logistik.
Bare rolig. Det er præcis derfor, vi er her.

København

Ejby Industrivej 91
DK- 2600 Glostrup
Tlf.: +45 7011 5011

Aarhus

Bredskifte Allé 11
DK- 8210 Aarhus
Tlf.: +45 7011 5011

Aalborg

Porsvej 2
DK- 9000 Aalborg
Tlf.: +45 7011 5011

Odder

Skovdalsvej 4
DK- 8300 Odder
Tlf.: +45 7011 5011

Kommunikations- og marketinghuset Bording Danmark A/S overtager størstedelen af aktiviteterne i det aarhusbaserede, digitale bureau Thomsen&Co. Med overtagelsen styrker Bording sit strategiske fokus på digital marketing.

Knapt er året skudt i gang, inden der er sat en vigtig underskrift; Primo januar overtog Bording Danmark A/S størstedelen af aktiviteterne i det aarhusianske, digitale bureau Thomsen&Co. Med overtagelsen opruster Bording inden for salg og eksekvering af digitale marketingydelser. Et område, der er i stor vækst, ifølge adm. direktør, Steen Rocatis:

”Vores kunder efterspørger i stigende grad rådgivning og løsninger inden for digital marketing, og med vores mål om at være 360 graders samarbejdspartner på kundernes marketing- og kommunikationsbehov, er overtagelsen af Thomsen&Co en oplagt mulighed for at styrke vores digitale område og nå dette mål.”

Bording Danmark overtager 10 af Thomsen&Co’s medarbejdere, der primært er specialiserede inden for Paid Social, SEO samt webshop- og websiteløsninger.

Klaus Thomsen, der hidtil har drevet Thomsen&Co, er glad for at være blevet en del af det nye setup under Bording Danmark: ”Vi er supertilfredse med, at det med Bordings overtagelse bliver muligt for os at fortsætte vores gode samarbejde med vores kunder – og samtidig kunne tilbyde dem endnu flere marketing- og kommunikationsløsninger.”

Led i vækstrejse
Bording Danmark har længe haft et strategisk fokus på vækst samt udvikling af forretningsområder, og overtagelsen af Thomsen&Co er da også den 8. i rækken af opkøb/fusioner på blot 10 år.

”Vi ser altid et enormt potentiale i at få nye, dygtige kollegaer med på holdet. Medarbejderne fra Thomsen&Co, der bliver en del af det nye setup, er specialister inden for det digitale felt og kommer i den grad til at gøre os knivskarpe på området, så vi kan fortsætte med at tilbyde vores kunder attraktive og aktuelle løsninger,” siger Steen Rocatis.

 

 

Claus Grundtmann

kontakt

steen rocatis

adm. direktør

sro@bording.dk | +45 40 30 40 97

NYSGERRIG PÅ sociale medier & kampagner?