Cradle to Cradle® certificeret på guld niveau

Gennem vores søsterselskab KLS PurePrint tilbyder vi mere bæredygtige tryksager. KLS PurePrints vision er at blive verdens grønneste trykkeri og i 2023 blev de Cradle to Cradle® guld certificeret.

Cradle to Cradle® er en miljøcertificering, der tager højde for hele produktets livscyklus og sikrer, at et produkt ikke forurener, ikke tærer på jordens ressourcer og indgår i naturens eget kredsløb.

Dét vi gjorde

Bæredygtig emballage

Simpelt

Stifter af Simpelt, Emma Bech Hansen, har en mission om at reducere plastikforbruget i vores hverdag. I dag er Simpelts hovedprodukt shampoobarer, som er faste fremfor flydende og derfor ikke behøver plastikemballage. I stedet leverer KLS PurePrint en emballage, der er certificeret med Cradle to Cradle® sølv, og som derfor ikke tærer på jordens ressourcer.

ADA Babyalarm emballage lavet af KLS

ADA

ADA er en babyalarm, som ved hjælp af kunstig intelligens, genkender babylyde og sorterer baggrundsstøj fra. Bæredygtighed har stor betydning for stifterne bag, som har valgt at producere babyalarmen i naturgummi. Derfor faldt valget af emballageleverandør naturligvis også på KLS PurePrint, der producerede en smuk emballage certificeret med Cradle to Cradle® sølv.

Vil du høre mere?

Giv et kald, hvis vi skal hjælpe med at gøre jeres profil grønnere.

Mere bæredygtig emballage

Peter Edslev

Salgschef
Mere bæredygtig emballage

Claus Grundtmann

Salgsdirektør

Skriv til os

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.