Cradle to Cradle® certificeret på guld niveau

Gennem vores søsterselskab KLS PurePrint tilbyder vi mere bæredygtige tryksager. KLS PurePrints vision er at blive verdens grønneste trykkeri, og i 2023 blev de Cradle to Cradle® guld certificeret.

Cradle to Cradle® er en miljøcertificering, der tager højde for hele produktets livscyklus og sikrer, at et produkt ikke forurener, ikke tærer på jordens ressourcer og indgår i naturens eget kredsløb.

Dét vi gjorde

Vera og Villum bog

Vestforbrænding

Vestforbrænding er Danmarks største affaldsselskab og har en mission om at lære de yngste samfundsborgere om affaldssortering, bæredygtighed og genanvendelse. Til deres pædagogiske sorteringsunivers Skraldeakademiet har de valgt at få alle materialer trykt af KLS PurePrint for at sikre fuld bionedbrydelighed.

ATP tryksager

ATP

På ATP’s interne strategidag var bæredygtighed i centrum. Derfor blev alt merchandise til dagen produceret med en Cradle to Cradle® sølv certificering. Derfor er både notesbøger, bogmærker, blyanter m.m. produceret af bionedbrydelige materialer, og der er taget højde for hele produktets livscyklus.

Vil du høre mere?

Lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Mere bæredygtige tryksager

Claus Grundtmann

Salgsdirektør
Mere bæredygtige tryksager

Peter Edslev

Salgschef

Skriv til os

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.