Iscenesættelse af hovedkvarter

På Selects hovedkontor i København færdes medarbejdere, sportsudøvere, klubber og andre forretningsforbindelser dagligt blandt hinanden. Select er i høj grad sportsudøvernes brand og de søgte den helt rigtige idé til, hvordan de kunne skabe et godt kontormiljø i hovedsædet i København, samtidig med at medarbejdere, besøgende og kunder kunne mærke virksomhedens historie og DNA.

Den bold greb vi i Bording Danmark, og gennem et stærkt og kreativt samarbejde med Select, løftede vi indretningen af hovedsædet, så det afspejler det hæderkronede brands historie.

Kig med ind i hovedkontoret

Når du kommer ind af hoveddøren, mærker du straks, hvad det er for en virksomhed, du er trådt ind i. Med sin hæderkronede historie inden for højkvalitets sportsudstyr er Select en af de helt store spillere inden for særligt fodbold og håndbold – men de er meget mere end det!

Samspillet mellem de visuelle virkemidler fra gulv til loft giver dig en helhedsoplevelse, så du får fornemmelsen af at træde ind i et omklædningsrum, derefter en tur gennem spillertunnellen ind på stadion. Samtidig mærker du Select-historiens vingesus.

Det hele kulminerer i det store showroom, hvor store oplevelser og opfindelser fuldender et stemningsfyldt rum med plads til drømme og visioner.

Bring jeres brand til live

Har I overvejet det potentiale, der ligger i jeres fysiske omgivelser?

Det er her kunderne, gæsterne og medarbejderne kan opleve og mærke jeres værdier og DNA.

Vi ser potentialet i alle brands, mennesker og virksomheder. Med den rette kombination af kreativt og kommercielt mindset udfolder vi potentialer og bringer brands til live – og vi elsker det!

Hør mere!

Select

Allan Reakes

Kontaktchef, Digital

Send os en mail …

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.