Bring jeres brand til live

Har I overvejet det potentiale, der ligger i jeres fysiske omgivelser?

Det er her kunderne, gæsterne og medarbejderne kan opleve og mærke jeres værdier og DNA.

Vi ser potentialet i alle brands, mennesker og virksomheder. Med den rette kombination af kreativt og kommercielt mindset udfolder vi potentialer og bringer brands til live – og vi elsker det!

Iscenesættelse af hovedkvarter

På Selects hovedkontor i København færdes medarbejdere, sportsudøvere, klubber og andre forretningsforbindelser dagligt blandt hinanden. Select er i høj grad sportsudøvernes brand og de søgte den helt rigtige idé til, hvordan de kunne skabe et godt kontormiljø i hovedsædet i København, samtidig med at medarbejdere, besøgende og kunder kunne mærke virksomhedens historie og DNA.

Den bold greb vi i Bording Danmark, og gennem et stærkt og kreativt samarbejde med Select, løftede vi indretningen af hovedsædet, så det afspejler det hæderkronede brands historie.

Udsmykning i stor skala

Med et ønske om at fremme sammenhold og styrke fællesskabet gennem sport indgik Select et samarbejde med Hafnia-Hallen – en af Nordeuropas største idrætshaller.

I den anledning blev vi bedt om at udsmykke Hafnia-Hallen med ENORME bannere på 16 meter. Et stærkt udtryk, der virkelig giver dig lyst til at trække i fodboldstøvlerne. Og et udtryk, som matcher både Select og Hafnia-Hallens sportsånd.

Nysgerrig? Så tag et kig indenfor i den ’nye’ Hafnia-hal i videoen her.

Hør mere!

Lad os tage en snak om, hvordan vi bringer dit brand til live.

Select

Allan Reakes

Kontaktchef, Digital
Select

Claus Grundtmann

Salgsdirektør

Send os en mail …

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.