Det gør du sikkert, fordi du har styr på din forretning, men ønsker hjælp til kommunikation, marketing eller logistik.
Bare rolig. Det er præcis derfor, vi er her.

København

Ejby Industrivej 91
DK- 2600 Glostrup
Tlf.: +45 7011 5011

Aarhus

Bredskifte Allé 11
DK- 8210 Aarhus
Tlf.: +45 7011 5011

Aalborg

Porsvej 2
DK- 9000 Aalborg
Tlf.: +45 7011 5011

Odder

Skovdalsvej 4
DK- 8300 Odder
Tlf.: +45 7011 5011

Det handler om at opføre sig ordentligt

Vores mission

Vores mission er klar: Vi vil hjælpe vores kunder med at nå ud til deres kunder. 
Vores kunder er forskellige og unikke. Derfor er det altid forskelligt fra kunde til kunde, hvad det vil sige for dem “at nå ud”. For den store virksomhed vil det givetvis være at øge salget til forbrugere eller andre virksomheder. Den private organisation eller NGO har brug for medlemshvervning, mens kommunen eller hospitalet vil kommunikere med sine tilknyttede borgere. Uanset hvad, er det vores fornemmeste opgave at lægge den gode strategi og den veltilrettelagte eksekvering, der sikrer, at vores kunder når ud.

De tre hjørnesten i vores værdisæt

Med 229 års erfaring i rygsækken kan vi efterhånden lægge en del vægt bag ordene, når vi kalder os eksperter inden for branchen. Den slags forpligter. Derfor har vi gennem årene formet et værdisæt, der først og fremmest handler om at opføre sig ordentligt. For ja bevares, vi tror på vækst. Og på innovation og parathed. Men fundamentet i vores forretning er vores kunder og vores lange kunderelationer, der bygger på tillid, pålidelighed og grundighed. Og det er det, der driver os i vores hverdag.

Vi er ordentlige – Ordentlige mod vores kunder og leverandører, der altid skal opleve en troværdig og engageret samarbejdspartner.
Vi er stolte – Stolte af vores arbejdsplads, stolte af vores arbejde og stolte af vores faglighed.
Vi er parate – Parate til forandring, parate til at hjælpe, parate til at udvikle. Vi stiller altid skarpt på det, der giver mening i tiden og for vores kunder.

Fælles for værdisættet og for vores tilgang til arbejdet er, at det hver eneste dag drives af et solidt samarbejde på tværs af afdelinger og kontorer. For selvom vi enkeltvis er stærke og kompetente, tror vi på, at sammen er vi stærkest. Stærkest kollegaer imellem og stærkest sammen med vores kunder. Og det er faktisk det vigtigste.