Fantastisk eksponering af dine budskaber

Et iøjnefaldende og velplaceret banner skaber synlighed og styrker genkendeligheden af dit brand eller budskab. Integrer dit fysiske banner i din markedsføringsstrategi, så det spiller sammen med dine online elementer og skaber en konsistent kundeoplevelse.

Facadebanner produceret af Bording Danmark

Facadebanner

 Udnyt din facadeplads til at få dine produkter og budskaber ud over rampen. Vi sørger selvfølgelig for, at design, placering og målgruppe er nøje gennemtænkt, så du får mest muligt ud af din facadeplads.

Messebannere for FiftyTwo

Messebanner

Fang messedeltagernes opmærksomhed med et iøjnefaldende banner. Med et kreativt messebanner skaber du blikfang og tiltrækker flere besøgende til din messestand.

Wayfinder mesh banner

Mesh-banner

Mesh-bannere egner sig særligt godt til udendørs reklame, events eller stilladser, da de har en god vindbestandighed, vejer mindre og dermed har mindre risiko for beskadigelse.

PVC-banner

Et banner til både indendørs og udendørs brug. Det produceres i et yderst holdbart materiale, som modstår alt slags vejr og er let at vedligeholde. PVC-banneret er til dig, der ønsker høj trykkvalitet med skarpe farver og detaljer.

Stofbannere produceret af Bording Danmark

Stofbanner

Stofbannere er ideelle til indendørs begivenheder som udstillinger, konferencer og messer, hvor deres elegante udseende og lette vægt kan give et professionelt præg. Er du på udkig efter et detaljeret og stilfuldt banner, er dette det perfekte valg.

Inspirerende cases

Bannere til enhver lejlighed. Vi har udsmykket sportsarenaer, butiksfacader, koncertvenues og meget mere med iøjnefaldende bannere. Se bare nogle af vores mange løsninger i nedenstående cases.

Select mincase

Select Sport

I samarbejde med Select Sport udsmykkede vi Hafnia-Hallen med bannere i storformat, der afspejler begge brands og deres fælles passion for sport.

Aarhus festuge minicase

Aarhus Festuge

Til udvalgte lokationer i forbindelse med den årlige Aarhus Festuge har vi leveret stemningsfulde bannere.

Fang os her!

Vores eksperter står altid klar med gode råd og vejledning, så tøv ikke med at kontakte os.

Bannere

Thomas Sørensen

Key Account Manager
Bannere

Peter Edslev

Salgschef
Bannere

Claus Grundtmann

Salgsdirektør

Send os en mail …

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.