Øg din synlighed og dit salg

Hos Bording Danmark er vi eksperter i instore- og outdoor-materialer. Vi tilbyder et bredt udvalg af salgsdisplays og løsninger, der hjælper din virksomhed med at skille sig ud, hvad enten det er i butikken, på kontoret eller i gadebilledet.

Vores salgsdisplays er designet til at optimere din butik og gøre den til en destination, dine kunder ikke kan vente med at besøge igen. Vi hjælper dig med at skabe en engagerende og indbydende atmosfære, der fremhæver dine produkter og dit brand på den bedst mulige måde. Det sikrer maksimal opmærksomhed og øger salget.

Lyskasser med print

Lyskasser

Skab blikfang med en lyskasse, som får dit budskab til at lyse op. Vi tilbyder lyskasser til gulv, væg og loft skræddersyet til dit behov. Med en lyskasse kan du skabe en unik ramme om din messe, på dit kontor eller som butiksdisplays i dine butikker.
Alle lyskasser er lavet med LED-teknologi, der sikrer et lavt energiforbrug og lang levetid.

Disney Frozen og Disney Princess papskilte

Papskilte

Ønsker du at gøre din markedsføring effektiv og mere bæredygtig, så tilbyder vi prisvenlige papskilte i høj kvalitet til butiksdisplays, messer, events og meget mere. Papskilte sikrer dig også en fleksibel løsning, da de er nemme at transportere og opsætte.

Hængeskilte

Gør dine budskaber uundgåelige med et skræddersyet hængeskilt. Vi kan leverer og montere hængeskilte til butikker, messer og events, kontorer eller restauranter, altid i høj kvalitet og i et moderne og elegant design.
Vi kan også reparere, servicere og vedligeholde dine eksisterende skilte, så dine budskaber altid står helt skarpt.

Reboard skilt

Reboard

Med reboard skilte kan du kombinere robusthed, lethed og miljøvenlighed i en alsidig skilteløsning. Holdbarheden gør dem ideelle til indendørs og udendørs brug og sikrer langvarig brug. Vi kan hjælpe dig med skilte i den form, design og størrelse som du ønsker i en høj kvalitet og skarp pris.

Select skumplade

Skumplader

Lethed er nøgleordet for skumplader, som kan omsættes til imponerende skilteløsninger helt efter dit behov. De er ideelle til indendørsbrug og kan bruges til alt fra butikskampagner til messer. De er nemme at håndtere og montere og så er de en prisvenlig løsning med højkvalitets print, som sikrer en stor effekt af din markedsføring.

Salgsdisplays der skaber salg

Vi tilbyder et bredt udvalg af instore- og outdoor-materialer, der giver synlighed til dit brand eller budskab. Fra butiksindretning, skiltning og foliering til displays, der skaber opmærksomhed og sender varer over disken. Vi hjælper med at synliggøre dit brand, og vi er eksperter i at gøre facader indbydende og imødekommende ved hjælp af flotte facadeskilte og storformatbannere.

Inspirerende cases

Gå på opdagelse i nogle af de mange løsninger vi har lavet for vores kunder og find inspiration til, hvordan vi kan hjælpe dig med en skræddersyet salgsdisplays.

Maki A/S case galleri med InStore POS stand

Maki

Iøjnefaldende POS-materialer, kampagneproduktion, pakning og distribution.

Maxi Zoo salgsdisplays

Maxi Zoo

Effektive instore- og outdoor-løsninger, marketingmaterialer og tilbudsaviser, logistikløsninger og opbygning og indretning af nye butikker.

Fang os her!

Kontakt en af vores eksperter og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe dig.

Salgsdisplays

Thomas Sørensen

Key Account Manager
Salgsdisplays

Peter Edslev

Salgschef
Salgsdisplays

Claus Grundtmann

Salgsdirektør

Send os en mail …

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.