Unikke løsninger til
ethvert behov

Bording Danmark er din specialist inden for alle instore- og outdoor-materialer. Vi har et bredt udvalg af løsninger, der passer til ethvert behov, og hjælper dig med at skille dig ud i mængden, hvad enten det er i butikken, på kontoret eller i gadebilledet. Her kan du se nogle af de muligheder, vi har for at hjælpe dig med at optimere din butik og gøre det til en destination, dine besøgende ikke kan vente med at besøge igen.

Maki A/S case galleri med InStore POS badge

POS – point of sale

Professionelle POS-løsninger (point of sale), der sætter fut under kampagnen og skaber ekstra opmærksomhed om dine produkter og budskaber. Vores løsninger inkluderer blandt andet standees, standboards, elipser, diskdisplays, hyldesvirper og shelfstoppers, der kan være med eller uden lys.

Skilte

Vi leverer enestående skilteløsninger til ethvert formål. Skal du have dit navn bøjet i neon på toppen af byens tage, et lækkert facadeskilt på butikken eller et moderne skiltesystem til at sikre, at medarbejdere og kunder kommer hurtigt fra A til B? Så har vi løsningen til dig.

Fitness X facade med logo type

Folie

Foliering, der skaber stemning og afskærmning. Vi tilbyder indbydende og praktisk foliering til dit butiksvindue eller kontor, som gør det mere interessant at komme på besøg. Har du brug for foliering til at fremhæve specifikke produkter, tilbyder vi også det.

Messe og event

Fang dine kunders opmærksomhed! Vores ekspertise spænder fra projektledelse og planlægning til budgettering og eksekvering af kreativ udsmykning ved sportsevents, messer og lignende arrangementer.

Bannere

Fantastisk eksponering af dine produkter og budskaber ude og inde. Udnyt din facadeplads til at få produkter og budskaber ud over rampen. Med indendørsbannere kan du skabe opmærksomhed om dine produkter eller budskaber på messen, i butikken, på kontoret eller noget helt fjerde.

Salgsdisplays

Maksimér din synlighed og boost salget med iøjnefaldende salgsdisplays. Vi designer, producerer og leverer displays, der er skabt til at fremvise dine produkter på bedste vis og tiltrække kundernes opmærksomhed. Vi udvikler gerne kreative og unikke løsninger, der differentierer dit produkt fra konkurrenternes.

Stort udvalg af instore- og outdoor-materialer

Vi tilbyder et bredt udvalg af instore- og outdoor-materialer, der giver synlighed til dit brand eller budskab. Fra butiksindretning, skiltning og foliering til displays, der skaber opmærksomhed og sender varer over disken. Vi hjælper med at synliggøre dit brand, og vi er eksperter i at gøre facader indbydende og imødekommende ved hjælp af flotte facadeskilte og storformatbannere.

Har du behov for skiltesystemer og wayfinding, har vi også ekspertisen til at levere systemet, der sender folk i den rigtige retning.

Inspirerende cases

Gå på opdagelse i nogle af de mange løsninger vi har lavet for vores kunder og find inspiration til, hvordan vi kan hjælpe dig med en skræddersyet instore- og outdoor løsning.

Fang os her!

Kontakt en af vores eksperter og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe dig.

Instore&outdoor new

Thomas Sørensen

Key Account Manager
Instore&outdoor new

Claus Grundtmann

Salgsdirektør
Instore&outdoor new

Peter Edslev

Salgschef

Send os en mail …

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.