Unikke løsninger til
ethvert behov

Bording Danmark er din specialist inden for alle instore- og outdoor-materialer. Vi har et bredt udvalg af løsninger, der passer til ethvert behov, og hjælper dig med at skille dig ud i mængden, hvad enten det er i butikken, på kontoret eller i gadebilledet. Her kan du se nogle af de muligheder, vi har for at hjælpe dig med at optimere din butik og gøre det til en destination, dine besøgende ikke kan vente med at besøge igen.

Vi tilbyder et bredt udvalg af instore- og outdoor-materialer, der giver synlighed til dit brand eller budskab. Fra butiksindretning, skiltning og foliering til displays, der skaber opmærksomhed og sender varer over disken. Vi hjælper med at synliggøre dit brand, og vi er eksperter i at gøre facader indbydende og imødekommende ved hjælp af flotte facadeskilte og storformatbannere.

Har du behov for skiltesystemer og wayfinding, har vi også ekspertisen til at levere systemet, der sender folk i den rigtige retning.

POS – point of sale

Professionelle POS-løsninger (point of sale), der sætter fut under kampagnen og skaber ekstra opmærksomhed om dine produkter og budskaber. Vores løsninger inkluderer blandt andet standees, standboards, elipser, diskdisplays, hyldesvirper og shelfstoppers, der kan være med eller uden lys.

Skilte

Vi leverer enestående skilteløsninger til ethvert formål. Skal du have dit navn bøjet i neon på toppen af byens tage, et lækkert facadeskilt på butikken eller et moderne skiltesystem til at sikre, at medarbejdere og kunder kommer hurtigt fra A til B? Så har vi løsningen til dig.

Folie

Foliering, der skaber stemning og afskærmning. Vi tilbyder indbydende og praktisk foliering til dit butiksvindue eller kontor, som gør det mere interessant at komme på besøg. Har du brug for foliering til at fremhæve specifikke produkter, tilbyder vi også det.

Plakater

Blikfang, som bliver husket. Kom ud med dit budskab med flotte og inspirerende plakater fra Bording Danmark. Vi trykker plakater store som små, og har du brug for hjælp til design og indhold, kan vi også håndtere det. Du kan også kan samle alle designs og filer på vores digitale platform Central.

Bannere

Fantastisk eksponering af dine produkter og budskaber ude og inde. Udnyt din facadeplads til at få produkter og budskaber ud over rampen. Med indendørsbannere kan du skabe opmærksomhed om dine produkter eller budskaber på messen, i butikken, på kontoret eller noget helt fjerde.

Etiketter og labels

Professionelle labels til at præsentere og organisere dine produkter og varer.

Vi producerer og leverer labels med tryk og har både erfaringen og kapaciteten til at håndtere labels i lange baner.

Kreative løsninger

I Creative skaber vi unikke løsninger, der fanger både øjet og sindet. Vi har altid vores kunders succes for øje og er strategiske i vores tilgang – det er sådan, vi skaber kreative og effektfulde løsninger. Derfor arbejder vi også tæt sammen med vores kunder for at forstå deres behov og deres forretning. Og vi bruger vores kreative evner til at skabe effektive løsninger, der opfylder deres ønsker og lever op til deres forventninger. Med øje for detaljen stræber vi efter at levere høj kvalitet i alt det, vi gør.

Vi laver kreative løsninger, der får tingene til at ske!

Sådan skiller du dig ud fra mængden

Repuda inullorum excearum aruptas imporatem il minci sinciur militi te ea net et fuga. Veliquam exerestet odisquae. Equam es mi, es enet alit, uta conseceri imi, maxim renis quis doluptatasit ma doloreptatur soleces anihicilique voles as vellabor atibus, quae. Nam lignien dametur?

Repuda inullorum excearum aruptas imporatem il minci sinciur esequo berchiliquae cus dolorestrunt et eum, est, vitiatectem fugia sin consedit dis est, quatur aut latibus. Repuda inullorum excearum aruptas imporatem il minci sinciur militi te ea net et fuga. Veliquam exerestet odisquae. militi te ea net et fuga. Veliquam exerestet odisquae. Equam es mi, es enet alit, uta conseceri imi, maxim renis quis doluptatasit ma doloreptatur soleces anihicilique voles as vellabor atibus, quae. Nam lignien dametur.

Et par fede cases

Repuda inullorum excearum aruptas imporatem il minci sinciur militi te ea net et fugaeum, est, vitiatectem fugia sin consedit dis est, quatur aut latibus. Repuda inullorum excearum aruptas imporatem il minci sinciur militi te ea net et fuga. Veliquam exerestet odisquae.

Fang os her!

Elesequo berchiliquae cus dolorestrunt et vitiatectem fugia sin consedit dis est, quatur aut latibus.

Repuda inullorum excearum aruptas imporatem il minci sinciur militi te ea net et fugaeum, est, vitiatectem fugia sin consedit dis est, quatur aut latibus. Repuda inullorum excearum aruptas imporatem il minci sinciur militi te ea net et fuga. Veliquam exerestet odisquae.

Instore&outdoor new

Thomas Sørensen

Key Account Manager
Instore&outdoor new

Lars Marksø

Key Account Manager
Instore&outdoor new

Lars Lindy

Produktansvarlig

Send os en mail …

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.