Det gør du sikkert, fordi du har styr på din forretning, men ønsker hjælp til kommunikation, marketing eller logistik.
Bare rolig. Det er præcis derfor, vi er her.

København

Ejby Industrivej 91
DK- 2600 Glostrup
Tlf.: +45 7011 5011

Aarhus

Bredskifte Allé 11
DK- 8210 Aarhus
Tlf.: +45 7011 5011

Aalborg

Porsvej 2
DK- 9000 Aalborg
Tlf.: +45 7011 5011

Odder

Skovdalsvej 4
DK- 8300 Odder
Tlf.: +45 7011 5011

Vestforbrænding //

kreativt affalds-univers til skoler

 

Sorteringsformidling og undervisningsmaterialer til børn i 0.-5. klasse

Intro

Som Danmarks største affaldsselskab har Vestforbrænding en mission om at lære de yngste samfundsborgere om affald, sortering og grøn energi.

I den forbindelse havde de brug for et helt nyt koncept.

Computer med tilbudsavis

Udfordring

Vestforbrænding ønskede et undervisningskoncept, som de kunne tilbyde folkeskolernes yngste og mellemste klassetrin, og som deres dygtige formidlere kunne udlevere til børn, der var på besøg hos forbrændingen.

Konceptet, der skulle have fokus på ét af tidens vigtigste emner, nemlig affaldssortering, skulle tale til børnene i øjenhøjde – uden at tale ned til dem.

Løsning

Vi udviklede “Skraldeakademiet”, der er et kreativt og inspirerende sorteringsunivers. For at kommunikere relevant til målgruppen, delte vi den i to.

De yngste bliver kreative opgaver og leg en del af Vera og Villums verden. Vera og Villum er to helt almindelige børn med forældre, der ikke altid er lige gode til at sortere deres affald. Formålet var at skabe identifikation og genkendelighed. “Hvis Vera og Villum kan lære dem selv og deres forældre at sortere, så kan jeg også!”

Skraldeavisen er materialet til børnene i 2.-5. klasse. Her er der skruet en anelse op for fagligheden, og udover opgaver består af avisen blandt andet af baggrundsartikler, interviews og fun facts – fx om nedbrydningenstiden for en coladåse og en hundelort.

Universet lever både digitalt og fysisk. På skraldeakademiet.dk kan lærerne frit hente materialer og bestille tid til at komme på besøg på Vestforbrænding. Derudover er alle materialer trykt. Naturligvis på 100 % bionedbrydeligt papir.

Kvindelig medarbejder

Vil du vide mere om corporate communication?

Jeannett Thinghuus
Key Account Manager

jet@bording.dk | +45 60 25 60 26

Se lignende cases