Det gør du sikkert, fordi du har styr på din forretning, men ønsker hjælp til kommunikation, marketing eller logistik.
Bare rolig. Det er præcis derfor, vi er her.

København

Ejby Industrivej 91
DK- 2600 Glostrup
Tlf.: +45 7011 5011

Aarhus

Bredskifte Allé 11
DK- 8210 Aarhus
Tlf.: +45 7011 5011

Aalborg

Porsvej 2
DK- 9000 Aalborg
Tlf.: +45 7011 5011

Odder

Skovdalsvej 4
DK- 8300 Odder
Tlf.: +45 7011 5011

SV. Fischer //

Målrettet Digital makeover

 

Ny hjemmeside hjælper SV. Fischer til større maleropgaver

Intro

SV. Fischer er et storkøbenhavnsk malerfirma med 40 ansatte og en mere end 50 år lang historie.

Selvom malerfirmaet kan klare både små og store opgaver, var deres eksisterende hjemmeside af ældre dato og primært målrettet private kunder. Det ønskede de at lave om på …

Computer med tilbudsavis

Udfordring

SV. Fischers hjemmeside var af ældre dato og kunne ikke optimalt fremvise malerfirmaets store portefølje eller mange kompetencer.

Det gav dem problemer med at tiltrække store maleropgaver og offentlige licitationer. Et område, virksomheden ellers ønskede at sætte fokus på.

Løsning

Efter god dialog fik vi sammen med SV. Fischer afdækket hvilken hjemmeside, malerfirmaet ønskede. Vi anbefalede en template-baseret hjemmeside, der matchede SV. Fischers behov, og som kunne eksekveres hurtigt

Vi udførte også en række medarbejderinterviews, så de ansatte selv kunne sætte ord på malerfirmaet, og hvad det står for. Medarbejdernes udsagn blev brugt til at udfærdige SV. Fischers mission, vision og virksomhedsfortælling.

På denne baggrund udviklede vi det nye svfischer.dk og gav malerfirmaet et stort digitalt designløft. Med bevidste tekst-, billed- og designvalg gjorde vi SV. Fischer interessant for en ny målgruppe og fremhævede dem som et firma, der også er gearet til de helt store maleropgaver.

Vi hjælper ligeledes SV. Fischer med strategi og content til deres LinkedIn-profil, hvor vi viser deres spændende projekter og fortæller de gode medarbejderhistorier.

Det siger kunden

“Vi var på udkig efter en ny og mere professionel hjemmeside, og efter nogle møder med Caroline og Cecilie fra Bording, fornemmede vi, at de forstod vores behov, og det blev omsat til en flot hjemmeside. De tænker og arbejder begge særdeles kreativt og engageret. Vi er meget tilfredse med resultatet.”

Pia Kvetny, SV. Fischer

Se lignende cases